Ελένη: Αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει η κόρη της (vds)

11.05.2015
Πολύ, πολύ καιρό είχαμε να δούμε την Ελένη Μενεγάκη τόσο χαρούμενη και κεφάτη. Από την πρώτη καλησπέρα που είπε στο κοινό της, μέχρι και τη στιγμή που της αποχαιρέτησε, η παρουσιάστρια δεν έχασε λεπτό την ανεβασμένη διάθεση της.

Εξάλλου, όπως και η ίδια παρατήρησε λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής: από τη στέρηση των 40 ημερών, μέχρι και μαραθώνιο θα παρουσίαζε!

Και αν πριν τον ερχομό της κορούλας της, η Ελένη δεχόταν μουδιασμένα και με μία σχετική αμηχανία τις ευχές για το μωρό που περίμενε, τώρα ήταν μες στον ενθουσιασμό και την τρελή χαρά κάθε φορά που της εύχονταν για την κορούλα της οι τηλεθεατές.

Άλλος άνθρωπος, λέμε πριν και μετά τη γέννηση του καρπού του μεγάλου έρωτα της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Και τώρα που είπαμε για τον 45χρονο σύντροφό της. Μέχρι σήμερα, ακούγαμε από ανθρώπους που είχαν δει από κοντά τη μπέμπα, ότι είναι ίδια με τον Μάκη.

Ωστόσο, η Ελένη έχει άλλη άποψη. Και όταν τηλεθέατρια τη ρώτησε αν η μικρή είναι όμορφη σαν εκείνη, το Λενιώ – πάντα μες στην καλή χαρά – απάντησε: «Εεε ναι, παιδί μου είναι, όχι μόνο δικό μου βέβαια αλλά...»