Ο πραγματικός λόγος «αποχώρησης» της Παπαβασιλείου

12.05.2015
Πολλή κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ώρες μετά την ξαφνική διπλή αποχώρηση της Έλενας Παπαβασιλείου και της Σοφίας Βογιατζάκη από την εκπομπή, Γυναίκες του Epsilon.

Γιατί μπορεί τόσο η Νόνη Δούνια όσο και η Δέσποινα Καμπούρη, αλλά και η ανακοίνωση του καναλιού να αναφέρουν ότι έγινε για ξεχωριστούς λόγους, όμως βουίζει ο τόπος για την πραγματική αιτία.

Εξάλλου, πολλοί αμέσως σκέφτηκαν ότι η αποχώρηση κυρίως της Παπαβασιλείου έγινε λόγω της κόντρας της με την Καμπούρη και το άσχημο κλίμα που δημιουργήθηκε μετά το ξεκατίνιασμα. Και το σενάριο αυτό συζητήθηκε το πρωί της Τρίτης (12/5) στο Happy day.

«Ο κόσμος αναρωτιέται αν μιλάμε για απομάκρυνση ή αποχώρηση. Το προφανές είναι ότι θέλουν να το παρουσιάσουν σαν ένα βελούδινο διαζύγιο. Με αυτή τη λογική βγήκε το δελτίο τύπου. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Είμαστε άνθρωποι της δουλειάς, όταν το κλίμα είναι τεταμένο σε μια εκπομπή, και η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη, δεν μπορείς να αποδώσεις. Δυστυχώς όταν ένα αμάξι δεν παίρνει μπροστά, πρέπει να αλλάξεις πχ την πόρτα, τα λάστιχα. Όταν δεν υπάρχει ομαδικό κλίμα, και η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη…» σχολιάστηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή.

Η εφημερίδα Espresso αποκαλύπτει ότι η Παπαβασιλείου ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας (11/5) από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ότι δεν συνεχίζει στην εκπομπή, ενώ επισήμως της ανακοινώθηκε η απομάκρυνσή της από την διευθύντρια Ψυχαγωγικού Προγράμματος, Ράνια Ματαφιά. Όσο για τη Βογιατζάκη, όπως αναφέρεται, προτίμησε το θέατρο από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Εξάλλου και η Καμπούρη επικαλέστηκε τις θεατρικές υποχρεώσεις της ηθοποιού ως λόγο της οικειοθελούς αποχώρησης της.