Έξαλλος ο Λιάγκας για Ελένη: Λέτε ψέματα στον κόσμο!

13.05.2015
Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης (13/5) και μέχρι που απείλησε να αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη.

Και όλα αυτά εξαιτίας της… Ελένης Μενεγάκη! Γιατί βλέπεις, αυτή την εβδομάδα το περιοδικό Hello για πρώτη φορά μετά την «αγρία» δικαστική διαμάχη με την παρουσιάστρια, τη φιλοξενεί στο εξώφυλλο του!

Κι επειδή, μέσα από το Πρωινό ο Άρης Καβατζίκης είχε δηλώσει ότι δεν θα φιλοξενήσουν στο μέλλον φωτογραφίες της (αφού αυτή ήταν και η πρόκληση-πρόσκληση της μέσα από την αγωγή), το τέλος του εμπάργκο έκανε έξαλλο τον Λιάγκα. Άδικο έχει ο άνθρωπος;

«Για να καταλάβετε τι είμαστε εμείς οι δημοσιογράφοι που μας λένε "αλήτες ρουφιάνοι"... Η είδηση της ημέρας είναι ότι η κ. Μενεγάκη ξαναγύρισε στο εξώφυλλο του Hello», είπε αρχικά με ανεβασμένους τους τόνους.

Τότε, ο Καβατζίκης θέλησε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις, χωρίς όμως επιτυχία, αφού στο τέλος έκανε μπουρλότο τον Λιάγκα.

«Η αφορμή για να επανέλθει και να καλωσορίσουμε την Ελένη στο "Hello" είναι διπλή. Είδα την Ελένη να μιλάει, την παρακολούθησα με πολύ προσοχή. Το μήνυμα που παίρνω εγώ από την Ελένη... αγάπη μόνο. Η αγάπη τα νικάει όλα, αγάπη, αγάπη! Κι επειδή τα περιοδικά τα κάνουμε για τον κόσμο και ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τα νέα της Ελένης, γι' αυτό και επανήλθε η Ελένη» δήλωσε..

Και τότε ο Λιάγκας έξαλλος, σηκώθηκε από την καρέκλα φωνάζοντας: «Άντε ρε τώρα! Να πείτε αλήθεια στον κόσμο! Όταν έπεσε η κυκλοφορία βάλατε τη Μενεγάκη στο εξώφυλλο! Πείτε την αλήθεια στον κόσμο! Αποχωρώ από την πρωινή ζώνη! Αλλάζω ζώνη! Λέτε ψέματα στον κόσμο δεν αντέχω άλλο πια! Δηλώνω επισήμως ότι αποχωρώ από την τηλεόραση».