Ελένη: Μίλησε πρώτη φορά για τον Ματέο στην εκπομπή! (vds)

14.05.2015
Δε σταματά να μας εκπλήσσει η Ελένη Μενεγάκη με την επιστροφή της στην εκπομπή μετά τον ερχομό της κόρης της. Η παρουσιάστρια είναι λαλίστατη, και μιλάει ακόμα και για πράγματα που μέχρι πρόσφατα ήταν... σφίγγα!

Όπως για παράδειγμα, ο Ματέο Παντζόπουλος. Πέντε χρόνια σχεδόν μετράει η σχέση τους και είναι η πρώτη φορά που η Ελένη αναφέρεται σε εκείνον και με τόσο τρυφερά λόγια. Έτσι, μάς αποκάλυψε πόσο καλός μπαμπάς είναι ο αγαπημένος της και πόσο τη βοηθάει με την κόρης τους. Το έγραφε εξάλλου και η μπλούζα του τη μέρα που βγήκαν από το μαιευτήριο: "Αληθινοί άνδρες είναι αυτοί που αλλάζουν πάνες'!

Και ως φαίνεται, ο 45χρονος επιχειρηματίας το κάνει πράξη, σύμφωνα με το σαφέστατο μήνυμα της αγαπημένης του. Πάνω στην κουβέντα που είχε με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, το Λενιώ ανέφερε κατενθουσιασμένη: «Είμαστε τέλεια ρε! Έχω βοήθεια... Την πιο σημαντική. Να τα λέμε κι αυτά. Μπράβο, μπράβο! Μπράβο στους μπαμπάδες που συμμετέχουν με αγάπη και όχι με το ζόρι. Όχι με λουράκι, τύπου "έλα βόηθα" ή με απειλή "δεν είναι μόνο δικό μου". Από μόνος του ο άλλος να θέλει να βοηθήσει, να του αρέσει».

Και ο Γκουντάρας έσπευσε να σχολιάσει ότι ο ίδιος το είχε... προβλέψει με τη Μενεγακη να συμφωνεί μαζί του! "Μέσα έπεσες και ακόμα παραπάνω"! του είπε.... Αυτά είναι, να τα λέμε και εμείς....