Καινούργιου vs Συνατσάκη: Η νέα κόντρα της τιβί!

14.05.2015
Μια ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου στο Όλα παίζουν, ήταν αρκετή για να ανοίξει μέτωπο με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Στην εκπομπή του Alpha, το μεσημέρι της Τετάρτης (13/5) σχολίασαν τις φωτογραφίες της Συνατσάκη με νεαρό συνάδελφό της σε τρυφερές στιγμές, προσπαθώντας να καταλάβουν αν πρόκειται για το νέο της συνοδό.

«Μπορεί απλά η κοπέλα επειδή ήταν σε μακροχρόνια σχέση, μπορεί να περνάει μια φάση που να θέλει να περνάει απλά καλά» σχολίασε η Καινούργιου. Ένας συνεργάτης της εκπομπής πίσω από τις κάμερες σχολίασε: «Είναι φίλος της και παίζουν μαζί και στην παράσταση». Και τότε, η Κατερίνα «εκτόξευσε» την ατάκα που άφησε τους υπόλοιπους με το στόμα ανοιχτό: «Κοίτα Σπύρο και δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

«Και γιατί το βάλατε στην εκπομπή;» επέμενε ο συνεργάτης της. «Γιατί δεν είχαμε άλλα θέματα. Γι’ αυτό. Όχι ότι μας πουλάει πολύ. Βλέπω και τα μονόλεπτα στα πρόσωπα να ξέρεις» είπε εκείνη!

Και στη φαρμακερή ατάκα της ξανθιάς παρουσιάστριας απάντησε το πρωί της Πέμπτης (14/5) φανερά ενοχλημένη η Συνατσάκη.

«Δεν ξέρω γιατί μου έκανε την επίθεση. Μου αναλογούν κάποια δευτερόλεπτα να ρίξω τα νούμερα; Δεν έχω ιδέα. Εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ. Έχει γίνει κάτι που ούτε εγώ ξέρω. Είναι εντυπωσιακό πώς σε 3 nanosecond μπορεί να περάσει από το χιούμορ στην εμπάθεια. Δεν το λες ότι με λατρεύει…» σχολίασε χαρακτηριστικά, μέσα από το Πρωινό.