Λαχτάρησαν με Καμηλά: Λίγο πριν τη λιποθυμία στην εκπομπή!

15.05.2015
Έναρξη χωρίς την Αλέκα Καμηλά έκαναν στο «Όλα Παίζουν», το μεσημέρι της Πέμπτης (14/5). Η παρέα ξεκίνησε χωρίς εκείνη, αλλά με μονόλογο της Κατερίνας Καινούργιου ως απάντηση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Κι ενώ ολοκλήρωσε αυτά που είχε να πει η Καινούργιου, η Καμηλά δεν ήταν εκεί. Με την Καινούργιου να σχολιάζει: «Η πλάκα είναι πως η Αλέκα ήταν η μόνη που δεν είπε τίποτα και είναι η μόνη που είναι χάλια».

Η Καμηλά, μπήκε στο πλατό λίγη ώρα αργότερα, ενώ ήταν άκεφη και φανερά πεσμένη. Τι της συνέβη; Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και είχε τάσεις λιποθυμίας, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ξεκινήσει με τους υπόλοιπους τρεις. Έμεινε έτσι πίσω μέχρι να συνέλθει και όταν ένιωσε καλύτερα, βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής.

Μάλιστα, οι συμποσιαστές της έκανε ο, τι μπορούσαν για να της φτιάξουν τη διάθεση. Το έριξαν, έτσι στην πλάκα, σχολιάζοντας ότι για όλα φταίνε το κακό μάτι και τα… βαμπίρ που ρουφάνε την ενέργεια! Η Καμηλά, συμφώνησε μαζί τους χαμογελώντας.