Αποκάλυψη τώρα: Να γιατί "σκότωσαν" τον ΜακΝτρίμι στο Grey' s Anatomy

18.05.2015
Οι θαυμαστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο αγαπημένος τους πρωταγωνιστής "εξολοθρεύτηκε" τόσο... άγαρμπα, και να που σήμερα έχουμε μια απάντηση στο γιατί!

Ύστερα από 11 σεζόν ο σέξι γιατρός Ντέρεκ Σέπαρντ (Dereck Sheperd) -κατά κόσμον Πάτρικ Ντέμπσεϊ (Patrick Dempsey)- έφυγε από το Grey' s Anatomy καθώς η δημιουργός του, Σόντα Ράιμς (Shonda Rhimes) τον "σκότωσε" τελείως ξαφνικά. Για τον πολύ κόσμο τουλάχιστον καθώς, όπως φαίνεται εκείνη τους είχε τους λόγους της.

Σύμφωνα με το περιοδικό In Touch, o Ντέμπσεϊ πήρε πόδι από τη σειρά που τον έκανε διάσημο στα πέρατα του κόσμου λόγω... τσιλιμπουρδίσματος.

Ο 49χρονος σταρ φέρεται να σύναψε σχέση με νεαρή που εργαζόταν σε κάποιο σημείο της παραγωγής της σειράς και η παράνομη σχέση έπεσε στην αντίληψη της τηλεοπτικής συζύτου του, Έλεν Πομπέο (Ellen Pompeo).

Τον καιρό εκείνο ο Ντέμπσεϊ ήταν ακόμη παντρεμένος με την επί χρόνια σύζυγό του, Τζίλιαν (Jiliam) η οποία ήταν και πολύ φίλη της Πομπέο, και εκείνη δεν μπόρεσε... της το μαρτύρησε.

Ακολούθησε χαμός και η Ράιμς, που δεν τα σηκώνει αυτά, τον "έστειλε" με τη πρώτη ευκαιρία.

Η είδηση, φυσικά δεν επιβεβαιώνεται, όμως τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Ο Πάτρικ χώρισε και ο Ντέρεκ είναι εκτός "Grey's".