Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για Λιάγκα που μας κούφανε!

18.05.2015
Εντάξει, τα έχουμε ακούσει όλα, αλλά η ατάκα/αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Γιώργο Λιάγκα, απλά μας ξεπερνάει.

Μας κούφανε ο Δημητρώς, του οποίου ο ενθουσιασμός για την επανασύνδεση με τον πάλαι ποτέ κολλητό του, δεν κρύβεται. Ο Ουγγαρέζος, λοιπόν, για ακόμα μία φορά μίλησε για τη σχέση του με τον Λιάγκα, ενώ απάντησε σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι τα βρήκε μαζί του για να πάρει μεταγραφή στον ΑΝΤ1.

«Δεν με ξέρουν. Καταλαβαίνω την φάση τους. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι να με πεις κωλόπαιδο. Με τον Γιώργο έχουμε μια ειλικρινή φιλία. Δεν συζητάμε ποτέ τα επαγγελματικά μας. Είμαστε και οι δυο φοβισμένοι ακόμα. Σιγά σιγά προσεγγίζουμε ο ένας τον άλλον. Μπορεί να έκανα λάθη στο παρελθόν. Γι΄ αυτό και τη νέα χρονιά πήρα την απόφαση να αφιερώσω επιτέλους λίγο χρόνο στην προσωπική μου ζωή. Και τα κατάφερα. Αυτό με κάνει ευτυχισμένο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και στο σημείο αυτό εκτόξευσε την απίστευτη και κουφή ατάκα, όταν αποκάλυψε τι είχε κάνει την περίοδο που δε μιλούσαν με τον Λιάγκα.

«Μια φορά τηλεφώνησα ξημερώματα και το έκλεισα αμέσως. Ηχογράφησα όμως τη φωνή του, να ακούω το “ναι”. Ξέρεις κάτι; Όταν οδηγούσα για να πάω στην εκπομπή και περνούσα από την Βάρης-Κορωπίου, με πονούσε μέσα μου όποτε έβλεπα την πινακίδα που οδηγούσε στο στούντιο. Έβαζα πολλές φορές βιντεάκια μας στο You Tube για να βλέπω τα σκηνικά με τον Γιώργο που γελούσαμε. Όταν ένιωθα νοσταλγία, έβλεπα κάποιες φωτογραφίες από διακοπές μας!» αποκάλυψε.

Και δεν ξέρουμε: να κλάψουμε από συγκίνηση ή από γέλια γι αυτά που ακούνε τα ταλαίπωρα αυτιά μας; Σίγουρα το δεύτερο.