Σχοινάς: «Αδειάζει» το Πρωινό για το γιο του!

18.05.2015
Έξαλλος, αλλά και απογοητευμένος με το Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος μέσα από τα social media «άδειασε» την εκπομπή, κάνοντας λόγο για… ντροπή!

Ο λόγος για το ξέσπασμά του ήταν μία συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Πρωινού, όπου μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών για το γάμο του με την Καίτη Γαρμπή, το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας τους, την επίσκεψη της Έλλης Κοκκίνου στη σκηνή που εμφανιζόταν, αλλά και για το γιο του.

Μάλιστα, για τον Δημήτρη, ο Σχοινάς εξήγησε μετά από σχετική ερώτηση ότι θα μπαίνει σε ερωτικά σάιτ. «Μπαίνει, δεν θα μπαίνει; Γίνεται; Του είπα προσεκτικά. Εμείς μπαίνουμε που λέει ο λόγος» δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο Πρωινό έπαιξε το σχετικό απόσπασμα, προκαλώντας το ξέσπασμα του τραγουδιστή, ο οποίος μέσα από το προφίλ του στο facebook «άδειασε» την εκπομπή, λέγοντας ότι από μία συνέντευξη μισής ώρας βρήκαν να παίξουν το κομμάτι με το γιο του και μάλιστα με τον τίτλο: «ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά σάιτ»!

«Είναι γελοίο να δίνω μισή ώρα συνέντευξη σε μια δημοσιογράφο για μια τηλεοπτική εκπομπή ,να μιλάω για τη δουλειά μου, για το καινούργιο μου τραγούδι , για τις εμφανίσεις που θα κάνω, για τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, για το τι περνάει η Ελλάδα αυτόν το καιρό και αυτό που επέλεξαν να βάλουν ως τίτλο είναι το αν ήρθε η πρώην μου στο μαγαζί, αν παρεξηγήθηκε η γυναίκα μου και σε ερώτηση αν ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site στην απάντηση μου ” και ποιο παιδί δεν μπαίνει” να βάζουν τίτλο “ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site”. Κρίμα… Κρίμα και ντροπή …», έγραψε χαρακτηριστικά στο post του.