Η δημόσια συγγνώμη Λιάγκα σε Σχοινά!

19.05.2015
Τέλος στην κόντρα που ξέσπασε με τον Διονύση Σχοινά έβαλε ο Γιώργος Λιάκας, ο οποίος μέσα από το Πρωινό ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον τραγουδιστή.

Ο λόγος; Το ξέσπασμα του Σχοινά στο facebook κατά της εκπομπής επειδή από τη μισάωρη συνέντευξή του που φιλοξένησαν, επέλεξαν να παίξουν το κομμάτι που μιλούσε για το γιο του, αν μπαίνει σε ερωτικά σάιτ, αλλά και για την επίσκεψη της Έλλης Κοκκίνου στο μαγαζί που εμφανιζόταν.

Ο Σχοινάς εκνευρισμένος έκανε λόγο για ντροπή, και ο Λιάγκας έσπευσε το πρωί της Τρίτης (19/5) να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να λύσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον αγαπημένο τραγουδιστή.

«Κάτι κάναμε στον Σχοινά, κάτι πήρε το μάτι μου στο Twitter, δεν του φερθήκαμε σωστά. Μας έκραξε χωρίς να το ξέρω γιατί προφανώς ο άνθρωπος μας έδωσε μια συνέντευξη, για να παίξουμε και το καινούργιο του τραγούδι. Εμείς απομονώσαμε -χωρίς να ενημερωθώ εγώ- μόνο κάποια πράγματα που είπε και δεν του παίξαμε το τραγούδι του. Εκτεθήκαμε εμείς. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να δίνει μια συνέντευξη για το καινούριο τραγούδι κι εμείς να μην το παίζουμε. Προφανώς έχει δίκιο, να είμαστε κι εμείς κύριοι σαν εκπομπή όταν ο άλλος μας τιμάει. Σας παρακαλώ πολύ! Όταν βγαίνεις και κράζεις τους άλλους πρέπει να κράξουμε και τους εαυτούς μας», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής!