Τύφλα να' χει η... Ντιόν: Τα "έσπασε" στη σκηνή η Κυριάκου (vds)

20.05.2015
Μία άψογη εμφάνιση, στηριγμένη πάνω στην υπέροχη φωνή της πραγματοποίησε η Μαρία Έλενα Κυριακου στον πρώτο ημιτελικό της Γιουροβίζιον, το βράδυ της Τρίτης (19/5)

Η νικήτρια του περσινού Voice το έλεγε ότι έχει εμπιστοσύνη στο τραγούδι και τη φωνή της και κάποιοι από εμάς (να τα λέμε και αυτά) δεν την πιστεύαμε. Βλέπεις, έχει "καεί" η γούνα μας από προηγούμενες συμμετοχές της χώρας που πήγαιναν με μεγάλες προσδοκίες και είπαμε ετούτη τη φορά να κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Αλλά ναι, στην περίπτωση της Μαρίας Έλενας μόνο μεγάλο καλάθι κρατάς για να χωρέσει το απίστευτο ταλέντο της, που το ξεδίπλωσε (κυρίως από τα μισά του τραγουδιού και μετά) πάνω στη σκηνή. Μία άκρως ατμοσφαιρική, λιτή και συναισθηματική εμφάνιση, ξεχώρισε από τις υπόλοιπες συμμετοχές του ημιτελικού. Το λες ότι ήταν και σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Η Κυριάκου, με μία εντυπωσιακή τουαλέτα με κρύσταλα, ένα τολμηρό - για τα δεδομένα της - μπούστο και τα μαλλιά της αφημένα κάτω να ανεμίζουν, "μάγεψε" το κοινό με τη φωνή της. Και τύφλα να χει μπροστα της κοτζάμ... Σελίν Ντιόν.

Δεν ξέρουμε πώς θα τα πάει στον τελικό το ερχόμενο Σάββατο, το σίγουρο, όμως, είναι ότι η φετινή συμμετοχή είναι η λιγότερο φλύαρη και σαφώς καλύτερη που έχουμε στείλει τα τελευταία χρόνια!