Game of Thrones: Σάλος από τον τελευταίο βιασμό (spoiler alert)

21.05.2015
Οι εξελίξεις στο δημοφιλές σίριαλ έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις στους απανταχού θαυμαστές αλλά η πρωταγωνίστρια δηλώνει ότι το "ευχαριστήθηκε" κιόλας!

Το τελευταίο επεισόδιο του "Game of Thrones" τελείωσε πολύ "δυνατά" κατά μία έννοια, με τη νιόπαντρη "Σάνσα Στάρκ" να βιάζεται από τον σύζυγό της, "Ράμσεϊ Μπόλτον" και τον κάποτε "σχεδόν αδελφό της" και νυν "κατοικίδιο" του Μπόλτον, "Θίον Γκρέιτζοϊ" να παρακολουθεί. Ξεσηκώθηκε ο κόσμος.

Η σκηνή, η οποία για την ιστορία δεν υπήρχε στο αρχικό κείμενο του Ρ. Ρ. Μάρτιν, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με μεγάλη μερίδα των θαυμαστών να διαφωνεί με την "εμμονή" των δημιουργών στις βίαιες ερωτικές σκηνώς του είδους.

Υπήρξαν μάλιστα και ακραία φαινόμενα ανθρώπων, φανατικών μέχρι πρότινος, που δήλωσαν επώνυμα ότι "τελείωσαν με το Game Of Thones".

Κι όμως... η ίδια η άμεσα ενδιαφερόμενη έχει άλλη άποψη.

Η "Σάνσα" η ίδια, κατά κόσμον Σόφι Χάντερ (Sophie Hunter) δηλώνει απερίφραστα ότι το ευχαριστήθηκε πολύ. "Όταν διάβασα τη σκηνή τη λάτρεψα κατά κάποιον τρόπο. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ο Ράμσεϊ ανάγκασε τον Θίον να βλέπει. Ήταν όλο τόσο μπερδεμένο", παραδέχτηκε η Σόφι τονίζοντας βέβαια ότι έλπιζε ο επόμενος έρωτάς της να είναι κάπως πιο... συμβατικός.

Όμως... έχασε!

Πάντως, από τον Τύριον και τον Ράμσεϊ, σίγουρα θα προτιμούσε τον πρώτο, ενώ, όπως αποκάλυψε, θα υποστεί ακόμη πολλά από τον νυν σύζυγό της, οπότε... αναμένονται νεότερα!


Για την ιστορία πάντως, συγγραφέας των βιβλίων δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις παρεμβάσεις των δημιουργών της σειράς, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα. "Άλλο τα βιβλία άλλο η τηλεόραση", εξηγεί ο Ρ. Ρ. Μάρτιν.

Φαίνεται όμως ότι δεν συμφωνούν και οι θαυμαστές του!