Σάλος με «Εζέλ» & άλλους σταρ: Κινδυνεύουν να μπουν φυλακή!

21.05.2015
Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία, αφού μεγάλοι σταρ της χώρας, ανάμεσα τους ο τηλεοπτικό Εζέλ, κινδυνεύουν να μπουν στη φυλακή.

Ο γόης, Κενάν Ιμιρζαλιόγλου και άλλοι 52 διάσημοι της Τουρκίας, μεταξύ αυτών ο Μουράτ Γιλιμδίρ (ο Σάββας στο Έρωτας και Τιμωρία) και η Νεχίρ Ερντογάν (η Ναζλί στα Σύνορα της Αγάπης) από το καλοκαίρι του 2013 εμπλέκονται σε ένα μεγάλο σκάνδαλο με ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, κατηγορούνται για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών αλλά και ενός παράνομου φαρμάκου που δεν χορηγείται τα τελευταία χρόνια. Η υπόθεση έχει πάρει αρκετές αναβολές, ενώ την Τετάρτη (20/5) βρέθηκαν και πάλι ενώπιο του Εισαγγελέα. Βέβαια, ο τηλεοπτικός «Εζέλ» και «Καρανταγί» δεν παρέστη στο δικαστήριο, δηλώνοντας ασθένεια.

Ο δικηγόρος του που τον εκπροσώπησε, ζήτησε την αθώωση του πελάτη του, αφού εν άγνοια του έκανε χρήση του φαρμάκου, για τον οποίον τον κατηγορούν πως βρέθηκε στο αίμα του. Ωστόσο, ο Εισαγγελέας ήταν ανένδοτος στο να ακούσει οτιδήποτε ελαφρυντικό, θέλοντας να δώσει στους διάσημους ενόχους, μεγάλες ποινές, που θα ξεκινούν από 5 χρόνια και θα φτάνουν στα 7 χρόνια φυλάκισης. Μετά από μια πολύωρη δίκη, το δικαστήριο θα συνεδριάσει εκ νέου στις 15 Οκτωβρίου