Έξαλλος ο Λιάγκας άρχισε τις απαγορεύσεις για τη βάφτιση

22.05.2015
Δε σηκώνει το παραμικρό αστείο για τη βάφτιση του γιου του ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος τα πήρε στον "αέρα" της εκπομπής όταν η Σάσα Σταμάτη πήγε να του κάνει λίγη πλάκα.

Το Σάββατο το απόγευμα (23/5) Λιάγκας και Φαίη Σκορδά βαφτίζουν το μικρότερο γιο τους, Δημήτρη και μετά το μυστήριο ακολουθεί κοκτέιλ πάρτι. Έλα, όμως, που την ίδια μέρα είναι και ο τελικός της Γιουροβίζιον και η Σάσα κάνοντας πλάκα τον ρώτησε αν θα έχουν video wall για να τον δουν οι καλεσμένοι.

Κι αντί ο Λιάγκας να το συνεχίσει, όχι μόνο δεν κατάλαβε την πλάκα, αλλά έγινε κι έξαλλος. Φανερά εκνευρισμένος (θα είχε άσχημο ξύπνημα μάλλον) είπε ότι έχει... χε@@ενη την Γιουροβίζιον, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου και ότι η βάφτιση του γιου του είναι πιο σημαντική. Και συνέχισε πάντα νευριασμένος, λέγοντας ότι η παρουσία δεν είναι υποχρεωτική, δε φέρνουν κανένα με το ζόρι και όποιος καλεσμένος νομίζει ότι είναι πιο σημαντικός ο τελικός από την βάπτιση, καλό θα ήταν να μην έρθει!

Η Σάσα τού εξήγησε ότι έκανε πλάκα, όπως και οι υπόλοιποι, αλλά.... χαμπάρι ο Λιάγκας, ο οποίος ακούστηκε να λέει, ότι του τη δίνει η Σταμάτη!