Dawson' s Creek Reunion: Τι λέει η Κέιτι Χολμς;

27.05.2015
Η πρώην κυρία Κρουζ παίρνει θέση απέναντι στην πιθανή επανασύνδεση του καστ της σειράς που την έκανε διάσημη.

Μπορεί να πέρασαν 12 χρόνια απο τότε που το "Dawson' s Creek" έριξε αυλαία, όμως η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ρόλο της Τζόι Πότερ. Είναι έτοιμη όμως να τον... αναλάβει ξανά; Ιδού η απορία!

Καθώς η 36χρονη σταρ επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη σειρά "Ray Donovan", μιλά στο Yahoo Style και τον Τζο Ζι (Joe Zee) για το ενδεχόμενο του Dawson's Creek Reunion που όλο και επανέρχεται στο προσκήνιο από τους άπειρους θαυμαστές του.

"Δεν ξέρω... Πραγματικά θα λειτουργούσε σήμερα κάτι τέτοιο; Δεν θέλω να τους δω να μεγαλώνουν... Είναι κάπως σαν τους γονείς σου που δεν φεύγουν ποτέ από τα 50 τους. Εκεί μένουν", απαντά η Κέιτι, η οποία δεν είναι σίγουρη ότι ο κόσμος θέλει όντως να δει τον Ντόσον Λίρι και τη Τζόι Πότερ μαζί με τους υπόλοιπους της παρέας στα 40 τους. Θέλει να τους θυμάται εκεί που τους άφησε...

"Όλο αυτό ήταν μιας συγκεκριμένης εποχής. Ήταν προ-ίντερνετ. Υπήρχε μια αθωότητα", αναπολεί η Χολμς η οποία για την ιστορία από τη στιγμή που σταμάτησε η σειρά, παντρεύτηκε τον Τομ Κρουζ, γέννησε την κόρη τους και χώρισε ενώ στα επαγγελματικά της δεν υπάρχει κάτι το οποίο πραγματικά θα άξιζε να υπογραμμίσουμε.

Έστω...

Πάντως για επανασύνδεση της δημοφιλούς σειράς... δεν το βλέπουμε!!!