Μέγα σκάνδαλο: Βουλευτής της ΝΔ προσπάθησε να φιλήσει τον Λιάγκα!

27.05.2015
Δε σταματούν να μας εκπλήσσουν κάθε φορά οι αποκαλύψεις που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Ωστόσο, ετούτη τη φορά ο παορυσιαστής μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στο "Αργά" του Θοδωρή Αθερίδη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει να τον φιλήσουν ένας πολιτικός κι ένας δημοσιογράφος.

Μάλιστα, για την πρώτη περίπτωση έδωσε κάμποσες λεπτομέρειες, μέσα από την εκπομπή του, Πρωινό που έπαιξε το επίμαχο βίντεο.



«Κάνω κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ και τότε βγαίναμε για φαγητό με κανέναν πολιτικό. Τρώω με έναν πολτικό της ΝΔ σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι και μετά έδιωξε τον αστυνομικό του και μου λέει "θα με γυρίσεις σπίτι εσύ;". Έμενε κάπου στο Παγκράτι. Την ώρα που τον γυρίζω πάει να με φιλήσει! Η μύτη μου με έσωσε! Έμαθα στην πορεία ότι ήταν ομοφυλόφιλος», αποκάλυψε χαρακτηριστικά. Κι αφού είχε ορκιστεί στο... Ευαγγέλιο ότι θα πει μόνο αλήθειες.

Λίγο παρακάτω μίλησε και για την απάτη με τη χρηματιστηριακή εταιρεία, αποκαλύπτοντας ότι έχασε μισό εκατομμύριο!

«Μισό εκατομμύριο ευρώ! Τα έχω δώσει σε μια χρηματιστηριακή και μου είπαν να τα κάνω ρέπος. Θα έπαιρνα 30.000 ευρώ το χρόνο. Και έρχεται κάποια στιγμή και μου λέει να τα κάνουμε ομόλογα του γερμανικού δημοσίου. Υπέγραψα πλαστά χαρτιά. Είμαι στην Τήνο και μαθαίνω από το τηλέφωνο ότι τα λεφτά δεν υπάρχουν. Αρχίζει και μουδιάζει το πόδι μου, το χέρι μου, το στόμα μου και αρχίζουν και φεύγουν σάλια. Ήταν μια τεράστια κρίση πανικού», αποκάλυψε.