Voice: Η οικειοθελής αποχώρηση φαβορί «πάγωσε» τους πάντες!

08.06.2015
Ιδιαίτερο ήτα το Live του Voice το βράδυ της Κυριακής, καθώς λίγο πριν το μεγάλο φινάλε η μία ανατροπή διαδέχτηκε την άλλη.

Παίκτες - φαβορί αποχώρησαν, όπως και καλές φωνές, ενώ η ψήφος του κοινού έφερε αναστάτωση και «πονοκέφαλο» στους τέσσερις coaches. Ειδικά στον Μιχάλη Κουινέλη, αφού ο κόσμος τούς έκανε μεγάλη… πλάκα!

Πώς; Ψήφισαν να μείνει στο σόου η μικρή και χλιαρή Κατερίνα Καμπανέλλη, αφήνοντας στον Μιχάλη τη δύσκολη αποστολή: να αποφασίσει αν θα κρατήσει την απίστευτη Εύα Τσάχρα ή τον Άκη Παναγιωτίδη, που είναι κι ένα από τα μεγάλα φαβορί του Voice. Μάλιστα βρέθηκε σε τόσο δύσκολη θέση ο Κουινέλης, που χρειάστηκε να κάνει «σύσκεψη» με τους υπόλοιπους τρεις coaches προκειμένου να βρει μία άκρη.

Ωστόσο, ο Παναγιωτίδης είχε άλλα σχέδια, προκαλώντας αναστάτωση στο πλατό. Και αυτό διότι πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς και να συνεχίζει έτσι η Εύα. Ο Γιώργος Λιάγκας ούτε το συζήτησε αυτό το ενδεχόμενο, αφού είναι έξω από τους κανόνες του σόου, ενώ την ίδια άποψη είχε και ο Κουινέλης. Τελικά, στο Voice παρέμεινε ο τζέντλεμαν Άκης, αφού αυτόν κράτησε ο coach του.