Σεφερλής: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την κόντρα με Ουγγαρέζο

08.06.2015
Καλεσμένη την Τατιάνα Στεφανίδου είχε το πρωί στο Mega Με ΜΙΑ ο Μάρκος Σεφερλής και εύγε στην παρουσιάστρια, διότι τον έκανε να μιλήσει ανοιχτά και για πρώτη φορά για την περίφημη κόντρα του με το Δημήτρη Ουγγαρέζο, πριν λίγες μέρες.

«Έγινε μια σφαγή. Παρακολουθούμε τη σφαγή. Ο Ουγγαρέζος δε βγαίνει στην εκπομπή και την άλλη μέρα “Μάρκο μου”, “Δημήτρη μου”. Τι συνέβη; Αγκαλιές, φιλιά» σχολίασε η γάτα Τατιάνα. Και τότε ο Σεφερλής εξήγησε για πρώτη φορά τι συμβαίνει και κυρίως τι ακολούθησε μετά τον έντονο καβγά που είχε με τον Ουγγαρέζο on air.

«Σφαγή δεν έγινε. Έγινε μια συζήτηση σε λίγο πιο υψηλούς τόνους. Σφαγή την κάνανε. Πριν μπεις στο πλατό, μας είδες και είδες και το κλίμα που επικρατεί. Ξέρεις ότι είμαι ειλικρινής άνθρωπος και ό, τι αισθάνομαι το δείχνω. Άρα αυτό που συμβαίνει (τώρα) με τον Δημήτρη, δηλαδή “Δημήτρη μου”, “Μάρκο μου”, είναι όντως έτσι. Έγινε μια παρεξηγησούλα για τους λόγους που έγινε. Ο κόσμος είδε στον αέρα τι ακριβώς έγινε, από εκεί και πέρα τι ακολούθησε και η σχέση μας είναι αυτή που είναι. Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε συνεργάτες, έχουμε περάσει πολλές κοινές ώρες μαζί και στο πλατό και εκτός. Έχουμε τραγουδήσει μαζί, έχουμε πιει, έχουμε φάει, έχουμε ξημερώσει. Όλα αυτά δε ξεχνιούνται μέσα σε δύο λεπτά. Η συμπεριφορά μας από εκεί και πέρα είναι αληθινή και πραγματικά συνεχίζουμε να περνάμε καλά. Γενικά το κλίμα είναι πάρα πολύ ωραίο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και το κεφάλαιο αυτό έκλεισε με μία επισήμανση της Στεφανίδου: «Είσαι ένας άνθρωπος που σε αυτό το καθημερινό ζόρικο παιχνίδι της τρίωρης εκπομπής και του κόσμου της τηλεόρασης που είναι πάρα πολύ δύσκολος, όλο αυτό έχει τα θέματά του. Έχει μια ψυχική φθορά, έχει τον πόλεμό του, ασχολούνται και οι άλλοι τριγύρω. Και επειδή είσαι ένα ηφαίστειο, στενοχωριέσαι και πληγώνεσαι».