Σκορδά - Μπαλατσινού: Το παρασκήνιο μίας παράξενης παρεξήγησης!

08.06.2015
Σε μία παράξενη παρεξήγηση ανάμεσα στην ίδια και την τζένη Μπαλατσινιολύ, που λαμβάνει χώρα τον τελευταίο καιρό αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά, μέσα από το Πρωινό.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη επειδή έχει μπλεχτεί το όνομα της σε μία παράξενη ιστορία.

«Παιδιά, παίρνουν κάποιους δικούς μου ανθρώπους από το περιοδικό της Μπαλατσινού και λένε ότι θα κάνω εξώφυλλο. Παίρνουν και εταιρίες, χωρίς να με έχει πάρει εμένα κανείς τηλέφωνο. Εμένα δεν με έχει πάρει ποτέ η Τζένη. Παίρνουν τηλέφωνο σε κάποιες εταιρίες από αυτό το περιοδικό και λένε «Έχουμε την κ. Σκορδά, θέλετε να συνεργαστούμε;». Κι εμένα δεν με έχει πάρει κανείς! Μάλιστα, λένε «η κ. Μπαλατσινού έχει μιλήσει μαζί της». Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα!», αποκάλυψε στον «αέρα» η Σκορδά.

Η Σάσα Σταμάτη είπε ότι κατά τη γνώμη της η Μπαλατσινού δεν έχει ενημερωθεί για αυτή την παρεξήγηση, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Προφανώς δεν το ξέρει η Μπαλατσινού. Αυτό έλειπε!».

Ωστόσο, η Σκορδά δεν έδειξε να πείθεται και πολύ. «Και χρησιμοποιούν το όνομά της, λέγοντας “η κ. Μπαλατσινού μιλάει με την κ. Σκορδά”. Εν τω μεταξύ, εγώ έχω να μιλήσω μήνες με την Τζένη Μπαλατσινού».

Απορία: Γιατί δεν παίρνει τη Μπαλατσινού να τη ρωτήσει και να λυθεί η παρεξήγηση, αλλά την αναφέρει στον «αέρα»;