Τι είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τις αμοιβές των ηθοποιών στα σίριαλ [vds]

22.06.2015
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος σήμερα στο «Πρωινό» και με αφορμή την ανανέωσης του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» για τρίτη σεζόν, συζήτησαν για τις αμοιβές των ηθοποιών στις τηλεοπτικές σειρές τα προηγούμενα χρόνια της ακμής.

«Κάποια στιγμή είχαμε ξεφύγει. Όλοι μας. Και οι παραγωγές και οι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες και οι συνεργάτες και τα κανάλια είχαμε ξεφύγει. Ξαφνικά ήταν όπως με την πολιτική που χτίζαμε πάνω σε μία φούσκα όλοι. Δηλαδή ένα επεισόδιο τηλεοπτικό κόστιζε από 80.000 ευρώ μέχρι 150.000 ευρώ, το ένα επεισόδιο. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ακριβώς πόσο στοιχίζει, αλλά δεν νομίζω πολύ. Λέω τώρα, μπορεί να είναι και άστοχο, δεν νομίζω να ξεπερνά τα 12.000 ευρώ», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Λιάγκας τον ρώτησε για τις αμοιβές των ηθοποιών και θέλησε να μάθει κατά πόσο ίσχυαν τα μεγάλα ποσά που ακούγονταν πριν χρόνια με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να θεωρεί υπερβολή τα ποσά των 20.000 ευρώ που ακούγονταν τότε:

«Όχι, αυτά είναι υπερβολές. Ξέρω ότι μπορεί να φτάσανε μέχρι 15.000 – 14.000, το 20.000 είναι υπερβολή».

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε την έκπληξή του με τις ηλικίες των ατόμων που παρακολουθούν τη «Μουρμούρα», αλλά και την επιθυμία του η σειρά να συνεχιστεί -γιατί όχι και- για δέκα χρόνια.