Λιάγκας: Καλωσορίζει τον Ουγγαρέζο στον ΑΝΤ1!!!

23.06.2015
Αυτή κι αν είναι είδηση. Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης (23/6) καλωσόρισε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον ΑΝΤ1!!!

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του πρώην συνεργάτη του για το τηλεοπτικό του μέλλον, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε ότι φεύγει από το Mega.

Ο Ουγγαρέζος βρέθηκε στο πάρτι του περιοδικού ΟΚ και εννοείται ότι ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον, ειδικά μετά τον κακό χαμό που έγινε με τον Μάρκο Σεφερλή στον «αέρα» του Mega Με ΜΙΑ, πριν λίγες μέρες. Ο ίδιος απέφυγε να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση, αφού για τις επόμενες τέσσερις μέρες θα βρίσκεται στο team του πρωινού.

«Οι απαντήσεις μου θα είναι πολύ φλώρικες, θα σας ξενερώσω», είπε αρχικά ο Ουγγαρέζος. Και πρόσθεσε: «Υπαρχούσης της συνεργασίας στην οποία έχω στρατευθεί από την αρχή της σεζόν, που λέγεται Mega με Μία με επικεφαλής τον Μάρκο Σεφερλή, οτιδήποτε άλλο συζητήσουμε που αφορά επαγγελματικά είναι άτοπο, άκαιρο και άκυρο».

Όσο για το αν θα συνέχιζε στην πρωινή ζώνη του Mega με την ίδια ή με κάποια άλλη ομάδα, είπε:

«Με την ομάδα τη συγκεκριμένη θα συνέχιζα άνετα. Απλά επειδή είμαι πια έξι χρόνια στο πρωινό, θα ήθελα να έχω μια εξέλιξη. Με ένα διαφορετικό ρόλο - δεν σημαίνει ότι θέλω παραπάνω ρόλο, αλλά θέλω να είναι στοχευμένος. Μπορεί αυτό να είναι μια ρουμπρίκα... Θα έμενα με χαρά, αλλά όχι με το ίδιο πράγμα που κάνω 6 χρόνια τώρα».

Τις δηλώσεις αυτές, λοιπόν, σχολίασαν στο Πρωινό με το Λιάγκα να λέει:

«Είμαστε επαγγελματίες. Κάποια στιγμή μια συνεργασία τελειώνει και ξεκινά μια άλλη. Και προφανώς ένας επαγγελματίας όταν κοιτάει το μέλλον του, συζητά πριν τελειώσει το προηγούμενο συμβόλαιο, όταν δεν είναι ευχαριστημένος εκεί που είναι. Άρα τι να πει το παιδί τώρα; Η Μαίρη μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω… Δεν ξέρουμε βέβαια αν η εκπομπή θα είναι 16.00 με 18.00. Μπορεί να είναι άλλη ώρα…».

Και πρόσθεσε:

«Με το καλό να έρθει ο Δημήτρης. Με καθυστέρηση δύο χρόνων βέβαια. Δεν πειράζει όμως. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Το θέμα είναι ότι είναι πολύ άκομψο τώρα να πει το οτιδήποτε τέσσερις ημέρες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν».

Η, δε, Συνατσάκη βρέθηκε σε αμήχανη θέση που μπορείς να τη χαρακτηρίσεις και… ύποπτη.