Η «άκομψη» δήλωση της Καινούριου για τα μελλοντικά της σχέδια [vds]

23.06.2015
Δεδομένου ότι η φημολογία γύρω από τη μοίρα της εκπομπής του Alpha «Όλα παίζουν» καλά κρατεί και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ήταν αναμενόμενο σε εμφάνισή της η Κατερίνα Καινούριου να ερωτηθεί για το τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Συνεχίζω και του χρόνου στον Alpha. Εγώ γνωρίζω τι θα κάνω, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορώ να ανακοινώσω τι θα κάνω», είπε η παρουσιάστρια, ενώ στην ερώτηση «Θα κάνετε κάτι μαζί με τα παιδιά;» απάντησε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα από όλα αυτά».

Διευκρίνισε ότι δεν την ενδιαφέρει να είναι η κεντρική παρουσιάστρια ή όχι: «Αυτό είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να κάνουμε μια εκπομπή, είτε είναι αυτή είτε είναι κάποια άλλη που να πάει καλά και να είμαστε μια ωραία ομάδα».

Στο «Πρωινό» οι παραπάνω δηλώσεις σχολιάστηκαν με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Θέμη Γεωργαντά να λένε πως «Αυτό είναι άκομψο», ενώ η Φαίη Σκορδά να απαντά πως «σαφώς, ο τρόπος κάνει τη διαφορά όταν κάνεις μια δήλωση», ενώ συμπλήρωσε πως δε θα μπορούσε να μην απαντήσει κάτι εφόσον ερωτήθηκε.