Καραβάτου: Η απάντηση στη Σπυροπούλου για την «πρόσληψη» της

24.06.2015
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν την Τρίτη η Κατερίνα Καραβάτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την «πρόσληψη» της πέρυσι στο Μες στην Καλή χαρά, αλλά και για την ιδέα να το παρουσιάσει εκείνη με τον Κρατερό Κατσούλη, αλλά δεν της άρεσε.

«Είδες η Κατερίνα (σ.σ. Καραβάτου) που ήρθε πέρσι στην εκπομπή; Δική μου ιδέα ήταν, εγώ τη σκέφτηκα. Ήταν ένας άνθρωπος που μου άρεσε πολύ τηλεοπτικά και ένιωθα ότι θα ταιριάζαμε. Το κανάλι μού είχε προτείνει να κάνω το πρόγραμμα εγώ με τον Κρατερό και είχα αντιπροτείνει την Κατερίνα, γιατί ένιωθα καλύτερα να είμαι με μια γυναίκα. Νομίζω ότι έχω καλή ενέργεια και φέρνω τύχη στους ανθρώπους, γιατί δεν είμαι ανταγωνιστική και δεν φοβάμαι», είχε δηλώσει πρόσφατα η Σπυροπούλου στο περιοδικό People

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στο σχόλιο της Σπυροπούλου και όσο πιο διακριτικά ζήτησε από την Καραβάτου να τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα. «Μου το είπαν, δεν το διάβασα. Και μετά είπα και εγώ “Όσο ζεις, μαθαίνεις”», αρκέστηκε να σχολιάσει.