Μηχανή του χρόνου: Έλληνες σταρ σε μυθικές διαφημίσεις της TV [vds]

25.06.2015
Μπορεί να καλούνται να βάλουν το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη -κι ειδικότερα προ κρίσης πολύ βαθιά- και να τους χρυσοπληρώνουν, όμως, κάθε φορά που ένας αγαπημένος σταρ του κοινού διαφημίζει ένα προϊόν, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα πιάσει τόπο.

Πόσο μάλιστα, όταν μιλάμε για μεγάλους σταρ του κινηματογράφου, όπως την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Αλέκο Αλεξανδράκη, τον Νίκο Κούρκουλο, αλλά και τη Νόρα Βαλσάμη.

Αλίκη Βουγιουκλάκη- Express Service, Filcafe Continental

Ρένα Βλαχοπούλου- Lipton

Αλέκος Αλεξανδράκης- Μπύρα Kaizer

Νίκος Κούρκουλος- AIM

Νόρα Βαλσάμη- Incosept

Ή την εθνική μας παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, τις «Τρεις Χάριτες» Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίνα Αδαμάκη και Νένα Μεντή που επίσης έσκιζαν σε τηλεθεάσεις για τρεις συνεχόμενες σεζόν ή την Κατερίνα Γιουλάκη που πρωταγωνιστούσε τότε στο κλασικό «Ρετιρέ».

Κατερίνα Γιουλάκη- Taboo

Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίνα Αδαμάκη και Νένα Μεντή- Diapers

Ρούλα Κορομηλά- Dixan

Επίσης, ας δούμε διαφημίσεις όπου πρωταγωνιστούν μεγάλες σταρ του σήμερα, όπως η Ελένη Μενεγάκη κι η Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίες, όμως όταν τις γύρισαν, βρίσκονταν στα πρώτα τους βήματα στο χώρο.

Ελένη Μενεγάκη- Καφές Μελίτα

Ζέτα Μακρυπούλια- Αλόμα

Βάνα Μπάρμπα- Acharnes

Κώστας Σόμμερ- Crunch

Τέλος και οι σταρ του ελληνικού πενταγράμμου, όπως Άννα Βίσση, Σάκη Ρουβά και Δέσποινα Βανδή έχουν γυρίσει διαφημίσεις που θα ήταν κρίμα να τις ξεχάσουμε.

Άννα Βίσση- Ελληνική Τράπεζα

Δέσποινα Βανδή-TIM

Σάκης Ρουβάς- Κρι Κρι