Περασμένα- Ξεχασμένα για Σεφερλή & Ουγγαρέζο- Πως αποχαιρέτησαν το κοινό [vds]

26.06.2015
Μπορεί η φιλία τους να δοκιμάστηκε για τα καλά μετά την έντονη λογομαχία που είχαν πριν λίγο καιρό on air στο «Mega με Μία», όμως, εάν κρίνουμε από σήμερα, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Στο σημερινό φινάλε της πρωινής εκπομπής, οι δύο άντρες αγκαλιάστηκαν με τον Μάρκο να λέει:

«Άφησα για το τέλος το φιλαράκι μου, τον Δημήτρη, έλα αγόρι μου κοντά. Είδα τώρα τα πλάνα αυτά τα ωραία. Τραγουδήσαμε μαζί, παίξαμε μαζί που κοιμήθηκες στο ίδιο κρεβάτι με τη γυναίκα μου κι εγώ ήμουν από πάνω, έπρεπε να γίνει για τις ανάγκες της εκπομπής. Πραγματικά πολύ ωραίες στιγμές, συγκινητικές, ήρθαμε πάρα πολύ κοντά αυτούς τους εννιά μήνες, το τελευταίο διάστημα, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά, μούρη με μούρη έτσι, δε γινόταν. Συμβαίνουν αυτά σε πολύ αγαπημένους ανθρώπους, όταν τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα, στους μεγάλους έρωτες, υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές που πολλές φορές καταλήγουν σε μίσος. Εδώ δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, είναι περασμένα ξεχασμένα. Το ξέρετε αυτό, το καταλάβατε. Δεν έγινε και τίποτα σοβαρό στην ουσία, απλά πραγματικά ήταν τόσο έντονη η σχέση μας και μέσα στην εκπομπή και μπροστά στους φακούς, αλλά και έξω από την εκπομπή, το είδατε αυτό σε νυχτερινές εξορμήσεις που κάναμε που τραγουδάγαμε μέχρι το πρωί και για εμάς, αλλά και για τους άλλους ανθρώπους που περνάγανε καλά μαζί μας».]

Με τη σειρά του ο Δημήτρης απάντησε:

«Θέλω να το πω και θέλω να ακουστεί ότι πάντα σε εκτιμώ και σε θαυμάζω. Ξέρεις ότι σε παρακολουθώ χρόνια και όπως τα είπες είναι τα πράγματα. Δε θέλω να πω κάτι άλλο, δεν χρειάζεται να μιλάμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες, είναι η έκτη μου χρονιά εδώ, το έκτο τέλος, τέλος σημαίνει σκοπός. Νομίζω ότι ο σκοπός επιτευχθεί. Είναι η πρώτη φορά και η μόνη φορά νομίζω στη ζωή μου που δεν έχω τι να πω. Σας ευχαριστώ».