Αυτό είναι το νέο χρυσό συμβόλαιο της Μενεγάκη με τον Alpha

29.06.2015
Πρόκειται για τη νούμερο ένα παρουσιάστρια εδώ και δύο δεκαετίες, μας κρατά καθημερινά συντροφιά ολόκληρη τη σεζόν, αποσπώντας συνεχώς υψηλά νούμερα τηλεθέασης και φέρνοντας μεγάλα διαφημιστικά έσοδα στο κανάλι της.

Συνεπώς, όπως είναι φυσικό, η Ελένη Μενεγάκη δε θα μπορούσε να μην έχει ανάλογη αμοιβή κι η εφημερίδα Spirto δημοσίευσε λεπτομέρεια από το χρυσό συμβόλαιο της ωραίας Ελένης.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, όταν η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει από τον ΑΝΤ1 για τον Alpha, υπέγραψε συμβόλαιο 1.200.000 ευρώ τον χρόνο, χρήματα που διατήρησαν και οι Γερμανοί ιδιοκτήτες δεδομένου ότι η Ελένη τα έφερνε στο Ταμείο.

Μετά την αποχώρηση των ανθρώπων του RTL, η Ελένη υπέγραψε συμβόλαιο 800.000 ευρώ το χρόνο και φέτος, κατόπιν διαπραγματεύσεων, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έπεισε την Ελένη να ανανεώσει για 1+1 χρόνο, εισπράττοντας 450.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το Spirto, ο Alpha αρχικά προσέφερε 350.000 η Ελένη φέρεται να ζητούσε 500.000, τελικά τα βρήκαν κάπου στη μέση.

Πάντως, είχε διαρρεύσει ότι και ο Ant1 ήθελε πίσω την ωραία Ελένη, αλλά αφενός άτομο του περιβάλλοντός της το διέψευσε, αφετέρου η ίδια έδωσε προτεραιότητα στον Alpha αφού είναι ευχαριστημένη με το κανάλι της.