Γκολεμά για Ζωή: "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα χτυπήματα στην Κοσιώνη"

30.06.2015
Αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο δελτίο του ΣΚΑΙ και τα "χτυπήματα" επί προσωπικού που έκανε στη Σία Κοσιώνη.

Και η πλειοψηφία καταδίκασε τη συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής. Ανάμεσα τους και η Ντέπυ Γκολεμά, η οποία μέσα από το προφίλ της στο Facebook ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει υπέρ της. Ωστόσο, η γνωστή τηλεκριτικός μετά από την εμφάνιση της κυρίας Κωνσταντοπούλου έγραψε στο προφίλ της:

"Σαν τηλεοπτικη συντακτρια οφειλω να πω, οτι αποψε η Ζωή έχασε τη μπαλα. τα χτυπηματα επι προσωπικου στην Σια Κοσιώνη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. μπορει να την θαυμάζω, πολλές φορές να εχω μιλήσει υπερ της της, αλλά ως ψυχραιμη και επαγγελματίας, οφειλω να πω ενα μπραβο στην Σια Κοσσιώνη, σε αυτο το θεμα. σε πολλα αλλα η Ζωη ειχε δικαιο, σε αυτο ΟΧΙ...." έγραψε χαρακτηριστικά.

Τη μπηχτή της Προέδρου της Βουλής για την προσωπική ζωή της Κοσιώνη σχολίασε και η Ζήνα Κουτσελίνη, με σχόλιο της στο Facebook, η οποία επίσης έδωσε το δικό της μπράβο στη δημοσιογράφο για τη στάση της.

"Aυτό σημαίνει επικοινωνιακό λάθος από πλευράς της κυρίας Κωνσταντοπούλου, Ας τολμήσει κάποιος στο κόμμα να της μιλήσει και μην της χαϊδεύουν τα αυτιά... Μπράβο στην κυρία Κοσιώνη! Το να μπορείς να προβάλεις θέλει επιχειρήματα. Το ότι κάποιος έχει σχέση με κάποιον δεν είναι επιχείρημα για να μην σου θέσει ερωτήματα όπως εσείς αξιώνεται στο κόμμα σας", σχολίασε