Δεν υπάρχει: Η ΕΡΤ μετέδωσε τρολιά ως είδηση!!! (vds)

10.07.2015
Απίστευτο και όμως αληθινό στο θαυμαστό κόσμο της ΕΡΤ…. Μία ψεύτικη «είδηση» γνωστής χιουμοριστικής ιστοσελίδας προβλήθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ως αληθινή!!!!

Το γνωστό για τις απίστευτα αστείες τρολιές του, σάιτ Το Κουλούρι, είχε ανεβάσει μία, σύμφωνα με την οποία συνελήφθη σπείρα που έκοβε στη μέση το χαρτί κουζίνας και το πωλούσε ως χαρτί υγείας!!!

Η «είδηση» κάνει μπαμ ότι είναι τρολιά, ωστόσο, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ δεν τη… μύρισε, ενώ προφανώς δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο σάιτ. Έτσι, την παρουσίασε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, όπου μαζί με τον παρουσιαστή προχώρησαν και σε αστεία σχόλια. Αλλά, φευ, η γκάφα της ήταν ο, τι πιο αστείο και κουλό έχουμε δει.

«Συνελήφθη σπείρα που έκοβε το χαρτί κουζίνας και το πουλούσε για χαρτί υγείας. Δεν ξέρω πως το κάναν. Αυτό που ξέρω είναι πως το μοσχοπουλούσαν στην αγορά γιατί υπήρχε έλλειψη. Το προηγούμενο διάστημα έτρεξε ο κόσμος να πήρε διάφορα. Συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στην Πατησίων έπειτα από μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.