Απέναντι από Μενεγάκη και Γερμανού ο Φώτης κι η Μαρία

27.07.2015
Όπως όλα δείχνουν, η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεγουλόπουλου θα αλλάξει ώρα μετάδοσης για ακόμα μία φορά με τη νέα τηλεοπτική σεζόν κι αυτή τη φορά θα προβάλλεται πιο νωρίς από ποτέ.

Για λόγους οικονομίας το Star φέρεται να θέλει να αφιερώσει την απογευματινή του ζώνη σε ξένες σειρές και σε μαγνητοσκοπημένα ξένα φορμάτ- παιχνίδια με αποτέλεσμα να εξετάζεται το ενδεχόμενο το «Φ&Μ Live» να μετακινηθεί στη ζώνη 12.00-14.00 ή 14.00-16.00. Η διάρκεια της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου απ’ ότι φαίνεται θα μειωθεί κατά μία ώρα.

Τώρα ποια από τις δύο ζώνες θα επιλεχθεί δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, αλλά το δίλημμα φαντάζει μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Εάν επιλεγεί η πρώτη ζώνη, η εκπομπή θα ανταγωνίζεται για μία ώρα το Πρωινό των Λιάγκα- Σκορδά και το πρωινό του Mega και την άλλη ώρα την Ελένη Μενεγάκη και τη Ναταλία Γερμανού.

Εάν πάλι επιλεγεί η δεύτερη ζώνη, τότε η εκπομπή θα ανταγωνίζεται σε όλη της τη διάρκεια τις δύο τελευταίες, οι οποίες, όμως, θα έχουν ήδη μία ώρα στον αέρα, άρα θα έχουν προσελκύσει το κοινό τους.

Πηγή: TV Νέα