Οι «Παντρεμένοι με Παιδιά» που λατρέψαμε επιστρέφουν στην TV

30.07.2015
Ο Αλ Μπάντυ, η σύζυγός του, Πέγκυ και τα παιδιά τους Μπαντ και Κέλλυ έγραψαν ιστορία στην τηλεόραση για 11 συνεχόμενες σεζόν, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο στο κοινό κι όπως όλα δείχνουν μπορεί να επιστρέψουν στις οθόνες μας στο προσεχές μέλλον.

Ο 41χρονος σήμερα Ντέιβιντ Φαουστίνο που υποδυόταν τον Μπαντ δήλωσε πως η Sony είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα και προσπαθεί στην παρούσα φάση να τακτοποιήσει κάποιες νομικές εκκρεμότητες προκειμένου να δρομολογήσει στη συνέχεια το reboot της σειράς.

Η νέα εκδοχή της σειράς θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του ενήλικου πλέον Μπαντ, ο οποίος το πιο πιθανό είναι ότι θα έχει αποκτήσει πλέον δική του οικογένεια, ενώ όπως καταλαβαίνουμε, αναμενόμενο θα είναι να κάνουν σπέσιαλ γκεστ εμφανίσεις η Κέλλυ, η Πέγκυ κι ο Αλ.

Η ιδέα του σεναρίου έχει ξανακουστεί στο πρόσφατο παρελθόν κι όπως έχει τονίσει η 43χρονη πλέον Κριστίνα Αμπλιγκειτ (Κέλλυ), τόσο η ίδια όσο κι οι τηλεοπτικοί γονείς τους έχουν την πρόθεση να στηρίξουν τη νέα σειρά και τον Φαουστίνο με γκεστ εμφανίσεις ασχέτως των υπόλοιπων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Αυτό το επιβεβαίωσε και ο «Μπαντ» λέγοντας πως όλο το καστ επιθυμεί να συμμετέχει –έστω και σε περιορισμένο βαθμό- στο εγχείρημα.