Τα αποκαλυπτήρια: Ιδού η αλλαγή της Ελένης στα μαλλιά (πλάκα κάνει;)

12.08.2015
Πριν λίγο καιρό, ακούγαμε και γράφαμε για τη μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη στα μαλλιά της, με αφορμή της συνεργασία της με γνωστή εταιρεία καλλυντικών.

Και απορήσαμε η αλήθεια, πώς θα τολμήσει το Λενιώ να αποχωριστεί το... οξυζενέ που τις τελευταίες δεκαετίες (οπότε και μεοσυρανεί στην τιβί) έχει γίνει δεύτερη φύση της. Και με αγωνία και λαχτάρα, λοιπόν, περιμέναμε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, ενώ οι υποθέσεις πώς θα είναι η αλλαγή, έδωσαν και πήραν.

Και ήρθε τελικα η μεγάλη ώρα της αποκάλυψης, αφού κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με το νέο μαλλί της Ελένης. Και όσο και αν ψάξαμε, αλλαγή μεγάλη δεν είδαμε. Το Λενιώ παραμένει ξανθό, το μήκος του μαλλιού της παραμένει το ίδιο, όπως και η μπούκλα. Άρα τη μεγάλη αλλαγή της λες και... μούφα!

Ωστόσο, η παρουσιάστρια είναι για ακόμα μία φορά εντυπωσιακή σε επίσημη φωτογράφηση και πιο λαμπερή από ποτέ. Και δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα οι διακοπές της να φανταστείς, αφού η φωτογράφηση έγινε λίγο πριν αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές διακοπές στην Άνδρο με τον Μάκη Παντζόπουλο, την κόρη τους και τα παιδιά της.


Η Ελένη για τρίτη χρονιά είναι το κεντρικό πρόσωπο της Estee Lauder στην εκστρατεία ενάντια του καρκίνου του μαστού, ενώ για τις ανάγκες της καμπάνιας επέλεξε ένα νέο χρώμα στα μαλλιά της, αυτό της άμμου. Και όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες του Hello που βρέθηκε στα backstages της πάει πολύ.

Η παρουσιάστρια φοράει και πάλι το βραχιολάκι της εκστρατείας σχεδιασμένο από τον Δούκα Χατζηδούκα. Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής είχε ενημερώσει για τη συνεργασία τους μέσα από τα social media. «Είναι κάτι που κάνει με μεγάλο ενθουσιασμό και αφιλοκερδώς. Η φωτογράφιση της καμπάνιας έγινε τον Ιούνιο και, όπως κάθε χρόνο, η διάθεση που επικρατεί κατά τη διάρκεια του shooting είναι μοναδική» λέει ο Δούκας για τη συνεργασία του με τη διάσημη παρουσιάστρια.

Η ίδια δηλώνει: "Εγώ επιλέγω να κάνω τη μαστογραφία μου κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων μου και προτρέπω τις γυναίκες σε όλη την Ελλάδα να κάνουν το ίδιο. Είναι ένα δώρο που κάνω στον εαυτό μου!»

Πηγή: ΟΚ, Hello