Λαμπίρη: Στα 49 της για πρώτη φορά με σέξι μαγιό! (φωτό)

12.08.2015
Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι από τις ελάχιστες (μην πούμε και η μοναδική) τηλεοπτικές παρουσίες που δεν την έχουμε δει μέχρι σήμερα με μαγιό σε κάποια παραλία.

Εξάλλου, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, δεν της αρέσει καθόλου, γι αυτό και προτιμά να πηγαίνει σε παραλίες που ξέρει ότι δεν υπάρχουν παπαράτσι.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της στο Epsilon, κάνει τη μεγάλη κίνηση και φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με σέξι (παρακαλώ) μαγιό για λογαριασμό του περιοδικού ΟΚ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αποκαλύπτει και την ηλικία της, αφού δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτήν.

"Είμαι 49 χρονών και ορκίζομαι! Αλλά είναι η τελευταία φορά που τη λέω. Δε θα με ξαναρωτήσετε. Εντάξει;» δήλωσε. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι μια φορά επιχείρησε να κάνει μία θεραπεία στο πρόσωπο, αλλά δεν το ξανατόλμησε γιατί είναι φοβιτσιάρα"

Και πρόσθεσε: "Προς το παρόν, θεωρώ ότι ο χρόνος μου έχει φερθεί πολύ καλά. Δεν ξέρω αν έχω συνηθίσει τη μούρη μου και την κατάστασή μου, αλλά δεν έχω τέτοιου είδου ανασφάλειες. Και πραγματικά το να πάω να κάνω ένα λίφτινγκ και να με δείτε αγνώριστη τον Σεπτέμβρη, θα με ενοχλήσει περισσότερο από το να έχω ακόμα μία ρυτίδα. Έτσι και αλλιώς η ηλικία φαίνεται".