Τα "Φιλαράκια"... μετακομίζουν στο Λονδίνο

13.08.2015
Oι θαυμαστές της εξαιρετικά δημοφιλούς τηλεπτικής σειράς θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ακόμη μια φορά μέσα στον.. μύθο.

Τα "Φιλαράκια" έριξαν αυλαία το 2004 ύστερα από 10 χρόνια απίστευτης επιτυχίας και ακόμη και σήμερα έχουν αμέτρητους φανατικούς θαυμαστές που "καραδοκούν" για ο,τιδήποτε σχετικό με την αγαπημένη τους σειρά... Ε, τα νέα είναι ευχάριστα και έρχονται από το Λονδίνο.

Όχι, δεν μιλάμε για το πολυπόθητο ριγιούνιον. Η είδηση αφορά σε ένα πρωτότυπο φεστιβάλ τηλεοπτικού περιεχομένου που θα λάβει χώρα από τις 16 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου στη βρετανική πρωτεύουσα και είναι αφιερωμένο στα "Φιλαράκια".

"FriendsFest" το όνομα αυτού και τα λέει όλα. Οργανωτής το τηλεοπτικό κανάλι Comedy Central, το οποίο μεταμορφώνει το The Boiler House στη Brick Lane στο Central Perk αλλά και το διαμέρισμα της Μόνικα όπου κανείς μπορεί να περιηγηθεί και να ζήσει την απόλητη "Friends" εμπειρία εν μέσω επεισοδίων και μουσικών από τη σειρά.

"Τα 'Φιλαράκια' είναι εξαιρετικά δημοφιλή, περίπου 5,9 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν τη σειρά κάθε μήνα στο Comedy Central. Στο πλαίσιο των εορτασμών μας, είναι υπέροχο το να προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό στους θαυμαστές της σειράς και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος γι' αυτό από το FriendsFest", δηλώνε ο διευθύνων σύμβουλος του βρετανικού καναλιού.

Για τους ενδιαφερόμενους, πληροφορίες και εισητήρια εδώ