Η Διαβάτη "αδειάζει" την Ελένη & μάς στέλνει αδιάβαστους!

14.08.2015
Η Χρυσούλα Διαβάτη για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη... δόξα τραβά. Η γνωστής ηθοποιός δε λέει να ξεπεράσει την ιστορία με τη βράβευση του Σάκη Ρουβά, ενώ στο στόχαστρό της μπήκε και η Ελένη Μενεγάκη.

Η Διαβάτη μίλησε στο «Secret» και μεταξύ άλλων δήλωσε για όσους βρίσκονται στον χώρο της υποκριτικής χωρίς να είναι ηθοποιοί:

«Εμένα με ενοχλεί αυτό γιατί είναι ένας δόλος. Δηλαδή, είναι άνθρωποι οι οποίοι ήταν στις πίστες, έβγαλαν εκατομμύρια και τώρα που τελείωσε το χρήμα, γιατί δεν υπάρχει ο Ελληνάρας που πετάει γαρίφαλα και σπάει πιάτα, αυτοί λοιπόν τώρα που γερνάνε, λένε «τι θα κάνουμε». Και πάνε στο θέατρο. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να μπαίνουν σε ένα επάγγελμα επειδή νομίζουν ότι μπορούν να τα κάνουν όλα…».

Ωστόσο, η κουβέντα ήρθε και στην Ελένη Μενεγάκη, την οποία η ηθοποιός δεν γνωρίζει! Όπως δεν γνώριζε και τον Ρουβά!

«Εμένα γιατί να μου αρέσει; Δεν την ξέρω. Εμένα δεν μου αρέσει τίποτα από όλα αυτά. Δεν την έχω δει στην τηλεόραση. Ας είναι και 500 χρόνια στο χώρο. Τι νομίζεις ότι κάθομαι και στήνομαι για να δω; Είμαι νοικοκυρά γυναίκα, μαγειρεύω, πάω ψωνίζω, μεγάλωσα εγγόνια. Δεν είχα χρόνο να δω τέτοια και ποτέ δεν θα έβλεπα», δήλωσε για την πασίγνωστη (και από τα πιο διάσημα πρόσωπα του τόπου) παρουσιάστρια