Το σοκ της Παπουτσάκη: Κυκλοφόρησαν γυμνόστηθες φωτογραφίες

17.08.2015
Μετά από τρία χρόνια απουσίας, η Κατερίνα Παπουτσάκη – έχοντας αποκτήσει κι ένα παιδάκι – επέστρεψε τον περασμένο χειμώνα στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η συμμετοχή της στην “Εθνική Ελλάδος” του Mega δεν πέρασε απαρατήρητη, με την ηθοποιό να αποσπά τις καλύτερες κριτικές. Ωστόσο, η ζωή της Κατερίνας τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει, ειδικά μετά τον ερχομό του γιου της, Μάξιμου που αποτελεί πλέον και τη μεγάλη προτεραιότητα της.

«Είμαι πολύ περήφανη για όσα έχουν συμβεί στη ζωή μου. Ίσως να υπήρξα και πολύ τυχερή. Είμαι, όμως, περήφανη, γιατί δεν ανήκα ποτέ σε κανένα ιδιαίτερο “παρεάκι”. Όχι ότι είναι κακό, απλώς δεν είναι του στυλ μου να κάνω δημόσιες σχέσεις”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, υπήρξε μία εποχή που η Παπουτσάκη υπήρξε η «λατρεμένη» των παπαράτσι – κυρίως λόγω των σχέσεων της – και δεν την άφηναν σε ησυχία. Μάλιστα, ο ρόλος της στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη έχει αρκετά κοινά με την εποχή εκείνη και η ηθοποιός θυμάται τα απίστευτα σκηνικά που της είχαν συμβεί.

“Τη σκηνή όπου φωτογραφίζουν τη Φοίβη έξω από το νοσοκομείο, σε ιδιαίτερα προσωπική στιγμή, την έχω ζήσει κατά κάποιον τρόπο όταν με είχαν τραβήξει γυμνόστηθη και είχαν κυκλοφορήσει οι φωτογραφίες σε έντυπα παρά τη θέλησή μου.” αποκαλύπτει.

Πηγή: περιοδικό Celebrity