Επιτέλους! Έγιναν "τσακωτοί" Ουγγαρέζος - Ουίλιαμς (φωτο)

19.08.2015
Τώρα θα γίνει τσακωτό το νέο ζευγάρι, τώρα δεν θα γίνει, πέρασαν οι μήνες και μία κοινή φωτογραφία του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ιλένια Γουίλιαμς, δεν είχαμε.

Και πέρασε σχεδόν όλο το καλοκαίρι και το ζευγαράκι της showbiz δεν το πετύχαμε πουθενά.

Κι εκεί που πήγαμε να απογοητευτούμε, τσουπ έσκασαν οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες, από την Τήνο, όπου επισκέφτηκαν τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Το ζευγάρι έφτασε στο νησί το μεσημέρι του Σαββάτου (15/8), έχοντας ήδη περάσει ένα διήμερο στη Μύκονο, φιλοξενούμενοι στο σπίτι της Χριστίνας Πολίτη στη Φτελιά, η οποία τους το είχε παραχωρήσει. «Ο Δημήτρης προσκύνησε στην Παναγία, όπως κάνει κάθε χρόνο. Έχει βαφτιστεί σε αυτή την εκκλησία και είναι τάμα των γονιών του» αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό Οκ, που φιλοξενεί και τις επίμαχες φωτογραφίες.

Και συμπληρώνει το ίδιο πρόσωπο: «Ο Γιώργος και η Φαίη γνώρισαν πρώτη φορά την Ιλένια από κοντά κι ενθουσιάστηκαν. Τους ξενάγησαν σε γραφικά μέρη του νησιού και το βράδυ του Σαββάτου δείπνησαν όλοι μαζί σε ταβέρνα στο χωριό Σμαρδάκιτο». Ουγγαρέζος και Γουίλιαμς αναχώρησαν από την Τήνο το πρωί της Δευτέρας (17/8)