Τούμπανο η Ελένη: Με μικροσκοπικό μαγιό μετά τη γέννα (φωτό)

24.08.2015
Η αλήθεια είναι ότι τα καλοκαιρια μας τα έχουμε συνδέσει με τα... μαγιό της Ελένης Μενεγάκη, αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια, η παρουσιάστρια ήταν "βασίλισσα" και στα εξώφυλλα των lifestyle περιοδικών.

Φέτος, ειδικά περιμέναμε πώς και πώς την Ελένη με μαγιό, αφού λίγους μήνες πριν έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της. Και μπορεί αυτό το καλοκαίρι, να μη μπουχτίσαμε με μαγιό Ελένης, όλο και κάτι κυκλοφόρησε από Άχλα μεριά.

Εξάλλου, και αυτό το καλοκαίρι η παρουσιαστρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στο αγαπημένο της μερος, ενώ με τον Ματέο Παντζόπουλο και το σκάφος τους, φρόντισε να κάνει τις μικρές αποδράσεις της και σε άλλα νησιά.

Ωστόσο, οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό You είναι εντυπωσιακές. Η Ελένη λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της (στις 29 Μαρτίου) εμφανίσθηκε στην παραλία με σέξι μικροσκοπικό μπικίνι, που τόνιζε το εκρηκτικό της μπούστο!

Και το κορμί της, όμως, δεν πάει πίσω. Μπορεί να έχει παίξει και λίγο ρετουσάκι, όμως και πάλι η Μενεγάκη στα 46 της και μετά από μία εγκυμοσύνη, διαθέτει ένα ωραίο κορμί. Και μπορεί τα καλοκαίρια να αφήνεται στον πειρασμό του φαγητού, όμως, προσέχει ιδιαίτερα και δε σταματά να γυμνάζεται.

Άλλωστε, τον Σεπτέμβριο επιστρέφει στις οθόνες μας και θέλει να εντυπωσιάσει. Κι επειδή ο φετινός χειμώνας προβλέπεται και πάλι δύσκολος - ελέω ανταγωνισμού - η παρουσιάστρια εκτός από τις αλλαγές σε πρόσωπα, θα προχωρήσει και σε μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση της. Έτσι, προβλέπεται να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να τα κάνει πιο... σκούρα! Για να δούμε, θα το τολμήσει τελικά ή όχι;