Χατζηβασιλείου: Τι σταμάτησε να πίνει κι έγινε... τούμπανο; (φωτό)

24.08.2015
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου διαθέτει χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της showbiz. Εξάλλου, η ίδια προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της, ενώ το beach volley είναι η αγαπημένη της αθλητική συνήθεια.

Επίσης, διαθέτει στο διαδίκτυο ιστοσελίδα για την υγεία και την ομορφιά, δίνοντας στους φίλους της μικρές ή μεγάλες συμβουλές. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People, όπου μεταξύ άλλων "μυστικών" αποκάλυψε ότι έχει να πιει αναψυκτικά εδώ και 20 χρόνια!!! Απίστευτο, αλλά αληθινό...

"Νιώθω πως έχω κάνει τις σωστές επιλογές. Για παράδειγμα στο σπίτι δεν μπαίνει Cola ή αναψυκτικό" παραδέχεται και συνεχίζει: "Για άλλος μπορεί να είναι (στέρηση). Για εμένα είναι ευχαρίστηση. έχω φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, που δε μου αρέσει να αγοράζω αναψυκτικά. έχω να πιω πάνω από 20 χρόνια"

Αν υπάρχει κάτι που έχει βγάλει από τη διατροφή της, εξηγεί ότι αποφεύγει τη γλουτένη, ενώ έχει ελαττώσει την κατανάλωση ζάχαρης. "Με μια γενική φράση θα έλεγα πως είναι προτιμότερο να προτιμάς ό,τι πωλείται στον πάγκο της λαϊκής (φρέσκα φρούτα και λαχανικά) παρά στα ράφια του super market". Επίσης, παίζει καθημερινά τουλάχιστον τρεις ώρες beach volley, ενώ έχει φτάσει και το 7ωρο!!!