Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα παρουσιάζει το «Blind Taste» στο Star

27.08.2015
Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν το Star φέρνει στις οθόνες μας ένα νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι μαγειρικής και γευσιγνωσίας, το Blind Taste, του οποίου την παρουσίαση αναλαμβάνει ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού, «σε κάθε επεισόδιο οι 4 συμμετέχοντες θα εκτελούν μία συνταγή που θα τους παρουσιάζεται από τον παρουσιαστή/chef, μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του κατά τη διαδικασία παρασκευής.

Αφού η μαγειρική ολοκληρωθεί, οι παίκτες θα βαθμολογούν με τυφλή δοκιμή (blind tasting) όλα τα πιάτα, ανάμεσά τους και αυτό που μαγείρεψαν οι ίδιοι, χωρίς να ξέρουν ποιο είναι το καθένα!

Στη συνέχεια και ο παρουσιαστής/chef θα δοκιμάζει τα πιάτα και θα βαθμολογεί τη γεύση τους όμως η δική του βαθμολογία, από την κάθε μέρα, θα αποκαλύπτεται στους παίκτες στην έναρξη του επεισοδίου της Παρασκευής.

Ο παίκτης που έχει συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος του επεισοδίου της Παρασκευής, κερδίζει 1.000 ευρώ και εντάσσεται αυτόματα στην τετράδα παικτών της επόμενης εβδομάδας, έχοντας τη δυνατότητα να διεκδικήσει εκ νέου 1.000 ευρώ επιπλέον!»