Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απαντά εάν θα παίξει στη «Μουρμούρα» του Alpha

31.08.2015
Η φήμη ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα προστεθεί στο καστ της πετυχημένης σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» τη φετινή σεζόν έχει ακουστεί εδώ και καιρό, αλλά μέχρι τώρα ο ηθοποιός δεν είχε κάνει κάποια σχετική δήλωση.

Σε συνέντευξή του στο DownTown Κύπρου ο Τσιμιτσέλης μίλησε μεν σχετικά, αλλά δεν είδαμε και πολύ φως στο τούνελ από αυτά που είπε αφού ακόμα δεν έχει κλείσει η συμφωνία.

«Κοίτα, για να είμαι ειλικρινής, έχουν γίνει κάποιες επαφές και είμαστε σε καλό δρόμο. Αλλά ακόμα δεν έχω υπογράψει για να σου πω σίγουρα ότι θα είμαι. Δεν ξέρω, θα δούμε κι εκεί…».

Πάντως μετά από ένα τόσο επιτυχημένο σίριαλ, όπως ήταν το «Κάτω Παρτάλι», το να πας και στη «Μουρμούρα» είναι κάτι πολύ καλό για την υποκριτική σου πορεία…

«Σίγουρα είναι, δεδομένου ότι η «Μουρμούρα» είναι ένα σήριαλ πολύ γρήγορο, με ωραία γυρίσματα, άρτιο σεναριακά και σκηνοθετικά. Είναι μία πολύ όμορφη δουλειά που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο – και όχι άδικα».

Τέλος, σε σχετική ερώτηση, απάντησε ότι δε θα δίσταζε να κάνει κάποια άλλη δουλειά εκτός θεάτρου και τηλεόρασης.

«Εννοείται αυτό. Δεν είμαι μόνος μου, ούτε έχω την πολυτέλεια να μείνω χωρίς δουλειά. Υπάρχει ένα παιδί, μία οικογένεια και πρέπει να καλυφθούν οι καθημερινές τους ανάγκες. Έχω κάνει πολλές δουλειές στη ζωή μου και δε φοβάμαι να ξαναδουλέψω εκτός υποκριτικής, σε περίπτωση που χρειαστεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ή τι σου επιφυλάσσει το μέλλον - ειδικά σήμερα».