Ελένη - Ματέο τα... έσπασαν στη βάφτιση! (νέο υλικό)

01.09.2015
Την περασμένη Πέμπτη (27/8) και κάτω από άκρα μυστικότητα, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βάφτισαν την κόρη τους, Μαρίνα.

Και μπορεί το ζευγάρι να μάς... έπιασε στον ύπνο, το βράδυ της ίδιας μέρας, η παρουσιάστρια φρόντισε όχι μόνο να επιβεβαιώσει τη μυστική βάφτιση, αλλά έδωσε και στη δημοσιότητα φωτογραφίες απο το μυστήριο. Κι έκανε καλή δουλίτσα το Λενιώ, αφού και αγκαλιά με Ματέο μάς έδωσε και τις μπομπονιέρες μάς έδειξε και το όνομα αποκάλυψε και πολλές ακόμα λεπτομέρειες.

Ωστόσο, η Μενεγάκη δεν έμεινε εκεί. Και λίγες μέρες αργότερα, ανέβασε μια νέα φωτογραφία, αυτή τη φορά από το γλέντι. Γιατί έχει υπόψη σου ότι το ζευγάρι με τους λιγοστούς καλεσμένους το "έκαψε" στη βάφτιση της μικρής Μαρίνας. Τρικούβερτο κρητικό γλεντι έστησαν με φαγητά, και ορχήστρα.

Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε η ίδια η Μενεγάκη, μέχρι και πιάτα έσπασαν στο γλεντι της... καλοκαιρινής Μαρίνας τους. Και μπάλους χόρεψαν και έψησαν και απ όλα είχε το κρητικό γλέντι της βάφτισης, που καμία σχέση δεν είχε με τις τρεις προηγούμενες των παιδιών της παρουσιάστριας από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.