Έξαλλη η Σέριλ Κόουλ του X-Factor με τις φήμες περί ανορεξίας

03.09.2015
Έξαλλη είναι η 32χρονη κριτής του X-Factor, Σέριλ πρώην Κόουλ, νυν Φερνάντεζ (Cheryl Fernandez-Versini) με τις φήμες περί ανορεξίας.

Τον τελευταίο μήνες, τα δημοσιεύματα για την σημαντική απώλεια βάρους της Σέριλ και την τρομακτική αλλαγή στο πρόσωπό της, έχουν πυκνώσει.

Η ίδια, κατάφερε με την πιο αδύνατη όψη τις πριν λίγες ημέρες, να δημιουργήσει ακόμα περισσότερο ντόρο γύρω από το όνομά της.

Μιλώντας στα πλαίσια συνέντευξης για το λανσάρισμα του νέου κύκλου του X-Factor η Σέριλ ξέσπασε:

«Αυτή η ιστορία με το σώμα και τα σχόλια γι' αυτό θα πρέπει να σταματήσει, ακόμα και με νόμο. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ακούω όσα λέγονται και γράφονται για μένα επί 13 χρόνια τώρα.

Αυτό που με ανησυχεί, είναι τι παθαίνει με όλο αυτό η νέα γενιά».

Η τραγουδίστρια που πριν λίγο καιρό είχε δεχτεί σχόλια στο Instagram από φανς που την αποκαλούσαν «σκέτα κόκαλα», επεσήμανε στη συνέντευξη στο περιοδικό ES:

«Ποτέ δεν θα αποκαλούσα κάποιον πολύ παχύ. Είμαι υγιής και κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό τύπο σώματος», ενώ συμπλήρωσε πως το διάστημα αυτό βιώνει το πένθος από την απώλεια του πατέρα του συζύγου της Jean-Bernard Fernandez-Versini.

Τέλος, η πρώην κυρία Κόουλ τόνισε πως επειδή υπήρξε μπαλαρίνα, έχει καλό μυϊκό ιστόκαι όποτε γυμνάζεται έντονα, φαίνεται διαφορετική.