Συγκίνηση: Επέστρεψε το ιστορικό «Καλημέρα Ελλάδα»!

07.09.2015
Θα το πούμε, γιατί να μην το πούμε: η επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη μας συγκίνησε ετούτη τη φορά, καθώς μαζί με τον παρουσιαστή επέστρεψε και το ιστορικό «Καλημέρα Ελλάδα».

Βλέπεις, από το 2011 η εκπομπή είχε αλλάξει όνομα σε… Πρωινό ΑΝΤ1 κάτι που ως φαίνεται δεν άρεσε και πολύ στον παρουσιαστή. Το είπε, άλλωστε και ο ίδιος με το «καλημέρα» σας το πρωί της Δευτέρας (7/9)

«Καλημέρα Ελλάδα, καλημέρα σας κυρίες και κύριοι φίλες και φίλοι. Να έχουμε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχουμε καλό υπόλοιπο της προεκλογικής περιόδου. Ξαναγυρίζουμε. Ξαναγυρίζουμε στα γνώριμα λημέρια. Με λίγο διαφορετικά χρώματα και ένα διαφορετικό σήμα. Αδιανόητο για εμένα αλλά κάποια στιγμή πειθάρχησα να αλλάξουν τον τίτλο της μακροβιότερης εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης. Της εκπομπής, - αυτό δεν αφορά εμένα, αφορά όλους τους συντελεστές αυτούς της εκπομπής - που άνοιξε το δρόμο στην πρωινή ζώνη. «Καλημέρα Ελλάδα» λοιπόν θα το λέμε και θα γεμίζει το στόμα μας. Να σας καλημερίσουμε να σας καλοσωρίσουμε, να σας ευχηθούμε καλημέρα κυρίες και κύριοι» ήταν τα πρώτα και όλο… καρφιά λόγια του Παπαδάκη.