Τσαπανίδου: Πρεμιέρα με αποκαλυπτικό μίνι φόρεμα (vds)

07.09.2015
Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα (7/9) και η Πόπη Τσαπανίδου με το Live U και η παρουσιάστρια του Star έκλεψε σίγουρα τις εντυπώσεις. Θραύση έκανε με το αποκαλυπτικό μαύρο μίνι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα, ενώ και η ίδια ήταν μες στην καλή χαρά.

Αν και δε λέει να ξεπεράσει ότι τελείωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές κι άφησε πίσω της τη θάλασσα. Αν και την τελευταία δεν την άφησε, αφού πίσω της σε τεράστιο πλάνο ήταν η εικόνα μίας θάλασσας.

«Είπαμε να έρθουμε με ένα κρόουλ, με ένα ύπτιο, ένα ελεύθερο, έτσι δεν συνηθίσαμε από το καλοκαίρι; Μέχρι και εχθές που το θερμόμετρο “χτυπούσε” 42 βαθμούς, ο κόσμος ήταν στις παραλίες. Εκεί έλεγε τον καημό του, τον πόνο του, χαιρόταν κιόλας γιατί η ζωή συνεχίζεται… Σήμερα γυρίσαμε με μία θάλασσα στο background! Είπαμε να μην την αφήσουμε αυτή τη θάλασσα, τουλάχιστον στην πρώτη εκπομπή. Όσο μπορούμε να την διατηρήσουμε στη μνήμη αλλά και στα μάτια μας, έστω και στο ψυχρό μάτι του φακού της τηλεόρασης, τόσο θα το κάνουμε!», είπε χαριτολογώντας.

Η Τσαπανίδου αναφέρθηκε και στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας και στις νέες εκλογές.

«Πως σας αφήσαμε ρε παιδιά το καλοκαίρι; Πριν από οκτώ εβδομάδες περίπου…. Με ένα ψηφοδέλτιο στο χέρι σας αφήσαμε. Θυμάστε το δημοψήφισμα; Ε, με ένα ψηφοδέλτιο στο χέρι σας ξαναβρίσκουμε».