Ελένη: Η απίστευτη ιστορία αγάπης πίσω από το όνομα της κόρης της

08.09.2015
Μόλις έγινε γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος έδωσαν στην κόρη τους το όνομα, Μαρίνα τα σενάρια για την επιλογή, έδωσαν και πήραν. Ωστόσο, επικρατέστερο φαίνεται ότι είναι εκείνο που κάνει λόγο για μία απίστευτη ιστορία αγάπης, που συναντάς μόνο στα μυθιστορήματα.

Και αυτό το... μυθιστόρημα που έζησαν για 67 ολόκληρα χρόνια η Μαρίνα Ντίσκου και ο Ελευθέριος Μάντζικας φαίνεται ότι συγκίνησε την Ελένη, που επέλεξε να δώσει στην κόρη της το όνομα Μαρίνα. Της γιαγιάς, δηλαδή, του Ματέο, αφού ο μυθιστορηματικός έρωτας είναι της γιαγιάς και του παππού του, τους γονείς της μητέρας του Λιλίκας.

Έτσι, η Ελένη έχοντας αλλάξει τα τελευταία χρόνια τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρίας, άφησε πίσω της το "κόλλημα" της με τα ονόματα. Εξάλλου, τα ονόματα που έχει δώσει στα τρία της παιδιά από το γαμο της με τον Γιαννη Λάτσιο, δεν ήταν παππού ή γιαγιάς, αλλά επιλογή της ίδιας μετά από ψαξιμο. Επίσης, λέγεται ότι η παρουσιάστρια ήθελε τα ονόματα να περιέχουν το γράμμα "λ", επειδή θεωρεί ότι είναι... καλότυχο.! Όλα αυτά, όμως, μέχρι να μάθει για την απίστευτη ιστορία αγάπης...

Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ξετύλιξαν το κουβάρι του έρωτα της Ντίσκου και του Μάντζικα (ιδρυτή της εταιρείας Μίσκο), που πραγματικά συγκίνησε τους πάντες. Όπως διαβάζουμε, οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, από τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες, τη Λιλίκα (μητέρα του Ματέο) και την Ειρήνη Γιώτη (πεθερά του ηθοποιού, Κώστα Κρομμύδα). Μάλιστα, ο αδελφός του Ματέο, Λευτέρης έχει το όνομα του παππού τους, ενώ η πρώτη του ξαδέλφη, Μαρίνα της γιαγιάς τους, από την οποία πήρε το όνομα και η κόρη του.

Το ζευγάρι έζησε μαζί 67 ολόκληρα χρόνια και στήριζε ο ένας τον άλλον στα εύκολα και στα δύσκολα. Μάλιστα, όλοι συμφωνούν ότι η Μαρίνα Ντίσκου ήταν το στήριγμα της οικογένειας και τη λάτρευαν όλοι: παιδιά και εγγόνια. Μα πάνω απ' όλα τη λάτρευε ο σύζυγός της. Εξάλλου, το 2008 όταν εκείνη έφυγε από τη ζωή, μετά από 10 μέρες την "ακολούθησε" και ο σύζυγός της, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την οικογένεια.

Ο 45χρονος επιχειρηματίας ήθελε πολύ να τιμήσει τη γιαγιά του και η Ελένη, συγκινημενη από την ιστορία αγάπης, με χαρά δέχτηκε να δώσουν στην κόρη τους, το όνομα Μαρίνα. Εξάλλου, και η ίδια τα τελευταία πέντε χρόνια, ζει το δικό της... μυθιστόρημα, στο πλευρό του Μάκη της.