Θα πάθεις σοκ: Αγνώριστη η Στεφανίδου στο Λύκειο! [photos]

25.11.2015
Πριν λίγους μήνες, η Τατιάνα Στεφανίδου είχε βγάλει στην εκπομπή της μία φωτογραφία από τα παλιά. Η νεαρή – τότε – παρουσιάστρια πόζαρε στο πλευρό του πατέρα της, ενώ και η ίδια βλέποντας την επίμαχη φωτογραφία, είχε πάθει σοκ, πόσο διαφορετική ήταν.

Και μπορούμε να φανταστούμε τι σοκ θα έπαθε, αν είδε τις φωτογραφίες από το μακρινό παρελθόν, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Το σάιτ, missy.tips δημοσίευσε ανέκδοτες φωτογραφίες της Τατιάνας από τα λυκειακά της χρόνια, στο Αμβούργο. Η παρουσιάστρια για πέντε ολόκληρα χρόνια έζησε στη Γερμανία, όπου σπούδασε χορό. Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές είχε μιλήσει για τα χρόνια εκείνα.

Οι γονείς της ήταν πάντα στο πλευρό της και την βοήθησαν σε όλα. Ήταν αρκετά ανοιχτόμυαλοι και ακόμα και τότε πήραν την απόφαση να την αποχωριστούν και να την στείλουν πριν καν ενηλικιωθεί στο Αμβούργο. Εκεί η Τατιάνα έμεινε στο σπίτι μιας οικογένειας που της σύστησε ο καθηγητής της από την Ελλάδα.

Ωστόσο, όπως έχει παραδεχτεί, τα χρόνια εκείνα ήταν δύσκολα και η ίδια πέρασε άσχημα. Μάλιστα, έχει αποκαλύψει ότι έπαθε νευρική ανορεξία. Στις φωτογραφίες αυτές που κυκλοφορούν, η - αγνώριστη πραγματικά - έφηβη Τατιάνα, διασκεδάζει με φίλους της