Οι Απαράδεκτοι 24 χρόνια μετά: Δες τη συγκινητική συνέντευξη [vds]

28.11.2015
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Μπέζος, βρέθηκαν όπως είχε ανακοινωθεί στο πλατώ της εκπομπής «Τι νέα» του Mega.

Οι θρυλικοί Απαράδεκτοι βρέθηκαν και πάλι μαζί 24 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς που έμεινε αξέχαστη και θυμήθηκαν μαζί αστεία περιστατικά από τα γυρισματα.

Φυσικά, από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει ο απών Απαράδεκτος, ο τέταρτος της συμμορίας, Βλάσσης Μπονάτσος. Οι πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν και για όλες εκείνες τις αστείες δικαιολογίες που χρησιμοποιούσε ο Βλάσσης για να δικαιολογήσει την αργοπορία του.

Οι παρουσιαστές, Κώστας Γιαννακίδης και Δέσποινα Βλεπάκη ρώτησαν τα πάντα για τα παρασκήνια της θρυλικής σειράς και ο καθένας μίλησε για την πορεία του μετά από το τέλος της σειράς.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε και για το πόσο μεγάλο διάστημα της πήρε να ξεπεράσει την υστερία που υπήρξε για του Απαράδεκτους.

Στη εκπομπή παρενέβησαν με μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις η Ρένια Λουιζίδου, το θρυλικό Αστροπελέκι και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, οι οποίοι μίλησαν για το πόσο καλό έκανε στη ζωή τους και στην καριέρα τους, η παρουσία τους στην πιο επιτυχημένη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Η εκπομπή μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού και συγκέντρωσε 11,9% στο γενικό σύνολο.

Δες και όλα τα βίντεο από την επετειακή εκπομπή για τους Απαράδεκτους.

Οι Απαράδεκτοι θυμούνται το Βλάσση:

Η επιτυχία των Απαράδεκτων και ο ρόλος του Σπύρου Παπαδόπουλου. Γιατί σταμάτησε η σειρά:

Πώς ξεκίνησε η ιδέα για τους Απαράδεκτους. Ο ρόλος του Γ.Μπέζου και τα γυρίσματα, αλλά και ο ρόλος του Ψινάκη στη συγγραφή των επεισοδίων:

Αλήθεια, οι Απαράδεκτοι, βλέπουν τη σειρά σήμερα; Τι απαντούν: