Σε ποιά εκπομπή θα βλέπαμε τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά είπε «όχι»

30.11.2015
Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Σίσσυ Χρηστίδου να απέχει από την τηλεόραση και να έχει αφοσιωθεί στο σχεδιασμό ρούχων, όμως, το όνομά της έχει ακουστεί κατά καιρούς για κάποια τηλεοπτικά projects.

Όπως δήλωσε στο «Εγώ» και φέτος είχε μία δελεαστική πρόταση και μάλιστα, από παρουσιάστρια με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά αναγκάστηκε να την απορρίψει καθώς δεν έχει χρόνο για να τα χωρέσει όλα στο πρόγραμμά της.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού της πρότεινε εάν ήθελε να είναι μαζί της στο NaMaSte, αλλά ιδού οι λόγοι που την ανάγκασαν να απορρίψει την πρόταση:

«Κάθε χρόνο όλο και κάτι συζητάω, αλλά γενικά είμαι αρκετά δυσκίνητη. Έχω τόση πολλή δουλειά με τα ρούχα. Αυτό είναι κάτι που δεν τρέχει μόνο του, πρέπει να είμαι συνεχώς εκεί. Οπότε, για να κάνω κάτι τηλεοπτικό, θα πρέπει αναγκαστικά να το αφήσω. Γι’ αυτό και σκεφτόμουν ότι αν ήταν να επιστρέψω στην τηλεόραση, αυτό θα γινόταν μόνο σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα, για να μπορώ να ανταπεξέλθω. Θα μου ήταν εκ των πραγμάτων αδύνατη μια καθημερινή εκπομπή».

«Η μόνη φορά που πραγματικά μπήκα στον πειρασμό ήταν φέτος, όταν με πήρε τηλέφωνο η Ναταλία Γερμανού και μου πρότεινε να συνεργαστούμε. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ένα σπινθήρισμα μέσα μου, αλλά η κουβέντα τελείωσε στο ίδιο τηλεφώνημα. Και ο λόγος ήταν ότι είμαι πολύ ερωτευμένη με αυτό που κάνω».