Σε ποιό κανάλι θα δούμε σύντομα το ανανεωμένο «Super Idol»

30.11.2015
Το είδαμε για πρώτη φορά πριν από 11 χρόνια στο Mega κι από τη νέα χρονιά το Super Idol, το talent show που αγαπήσαμε όχι μόνο για τις φωνές που βγήκαν από αυτό, αλλά και για τις ατάκες του κριτή Ηλία Ψινάκη, επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από άλλο σταθμό αυτή τη φορά.

Ποιά είναι η νέα τηλεοπτική στέγη του; Το Epsilon. Χθες η είδηση μεταδόθηκε μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη και σήμερα το κανάλι εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση:

«Η νέα χρόνια φέρνει το πιο επιτυχημένο μουσικό talent show στο Ε TV! Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε, το μουσικό talent show «Super Idol» με πρωταγωνιστές… όλους εσάς, έρχεται πλήρως ανανεωμένο.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται τόσο με τα ονόματα των μελών της κριτικής επιτροπής που θα συζητηθούν όσο και με το όνομα στη θέση της παρουσίασης των φαντασμαγορικών live shows.

Τα μεγαλύτερα ονόματα των stars παγκοσμίως, όπως η JLo έχουν εμπιστευτεί το «Super Idol» και επανειλημμένα έχουν μια θέση στα hot seats. Η μαγεία της μουσικής αποκτά μορφή μέσα από τη συχνότητα του Ε ΤV και ονομάζεται… «Super Idol»".