Ο Λιάγκας μαρτύρησε τι ετοιμάζουν Μουτσινάς, Βανδή και ο ίδιος [vds]

01.12.2015
Φέτος ο Γιώργος Λιάγκας είναι περισσότερο ομιλητικός από ποτέ τόσο για τα επαγγελματικά του, αλλά και για τα επαγγελματικά των άλλων. Έτσι για άλλη μία φορά μάθαμε τι ετοιμάζει ο ANT1 σχετικά με το «Your Face sounds familiar», ποια άλλη εκπομπή θα παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς, αλλά και αν ο ίδιος ο Λιάγκας θα παρουσιάσει μία ακόμα εκπομπή φέτος.

Ιδού λοιπόν οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα στη συνέχεια:

«Ο Μουτσινάς θα κάνει αυτό το παιχνίδι με τις οικογένειες στον ΑΝΤ1, είναι κλεισμένο, ξεκινάει μετά τις γιορτές και θα παίζει Σάββατο βράδυ. Εγώ πληρώνομαι και για γραφείο τύπου του ΑΝΤ1. Είμαι βοηθός της Φαίης Κυριακοπούλου. Πληρώνομαι για αυτό τα λέω.

Μου έκαναν πρόταση από τον ΑΝΤ1 να κάνω αρκετά βραδινά πράγματα. Θεώρησα όμως ότι μετά την μεγάλη επιτυχία του Voice πέρυσι, δε θα έπρεπε να κάνω κάτι άλλο φέτος. Ο Μουτσινάς θα κάνει αυτό το παιχνίδι.

Στο Your face Sounds Familiar θα είναι ο Φιλιππίδης, ο Φασουλής και ακόμα ένα πολύ μεγάλο όνομα. Επίσης, θέλω να σας πω ότι έχω μια διαίσθηση ότι η Δέσποινα Βανδή έχει πάρει σωστή απόφαση για το αν θα κάνει ή δε θα κάνει το X-Factor».